blog top

søndag den 8. april 2007

Karrysuppe

Nu har jeg skrevet opskriften ned på Karrysuppen. Hende her har nemlig spurgt efter den. Nu er den her.

Jeg håber målene er de rigtigt, jeg har taget lidt på cirka mål, sidste gang jeg lavede den. Men prøv jer ad.


Karrysuppen

ca. til 4 personer

Karry
Smør
3 stk. Forårsløg
2 stk. Løg
1 stk. Peberfrugt
5-6 atk. Championgs
3-4 stk. Kyllingfilet
ca. 1 dl. Ris
ca. 1 l. Madlavningsfløde

Kom kyllingen i vand og kog dem. Når de er færdig gemmes vandet.
Smelt rigtigt smør i en gryde og brænd karryen af.
Put forårsløg, løg og peberfrugt, der er skåret i tern, i gryden og svits lidt.
Kom derefter vandet ca ½ l. vand af kyllingvandet i.
Kom dernæsst kyllingen, som er i små stykker og risen i. Lad det koge, så risen bliver færdigt.
Kom fløden i til sidst og varm igennem.
Server med godt brød til.

Peberfrugten, løg osv skal ikke være for små. Man skal kunne se og bide i dem

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den kommer jeg til at skrive af, den virker rigtik lækker:-)

Anonym sagde ...

Uhm. Godt, du har skrevet opskriften på din blog, så er den til at finde igen. Jeg vil lave den så snart, jeg kommer tilbage til København. Bare jeg nu kan lave den lige så godt som du og Carit kan :-)

Hav en god aften Marianne.

Marianne sagde ...

judith- Jeg syntes den er god. Jeg håber målene passer sådan så noglelunde.

Henriette- Jeg tror nu godt du kan finde ud af den. Jeg glæder mig til at smage den ovre hos dig og Lars.
Ha en dejlig aften og husk at få skrevet noget ;-)