blog top

tirsdag den 10. april 2007

Så har jeg gjort det igen...

Ja, Netto havde det her kattemøbel..... og det skulle Sure og Søde kat da have!
De tog godt i mod det (efter jeg havde sprøjtet det med katteduft)
Der blev slikket, kigget og leget på skift; det var da rigtigt hyggeligt at se, hvor glade de blev for det.
Efter ½ time lå de så her.... Oven på mine ben og tæppet og sov!
Det nye kattemøbel står uberørt hen. Hvornår kan jeg lære det. Det er ikke første gang, jeg har brugt penge på ting til kattene og de så ikke gider lege med det.
Men gode venner er de da for hinanden :-)

Jeg har haft fridag, så den har stået på træning, rengøring, tøjvask og en lille lur.
Jeg syntes jeg har været træt, selvom jeg ikke har arbejdet så meget på det sidste.
Imorgen skal jeg til foddame. Det lyder som jeg er en gammel kone, men jeg vil gerne have pæne fødder når nu solen snart kommer.
Det er første gang jeg skal prøve det, så jeg er lidt spændt på det.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er de altså søde........jeg vil så gerne have en kat mere :-)

Marianne sagde ...

newyorkerbyheart- Jeg kan kun anbefale det. Jeg har altid kun haft en kat og det var da dejligt, men jeg syntes den godt kunne blive sky og sur på gæster. Så fik jeg en mere, og nu leger de sammen, hygger sig og jeg har ikke dårlig samvittighed over at være væk fra dem en hel dag. Der er ikke mere arbejde med en mere og de er stadigvæk meget kælende. Selv Sure kat er blevet gald igen.

Anonym sagde ...

De er fine de katte. De skal da nok bare blive mere fortrolig med det nyindkøbte, og så kommer de nok til at tage det i brug:-)

Marianne sagde ...

judith- Det håber jeg. De har dog her til aften også været henne og lugte til det igen. Men de skal da også have lidt nyt engang imellem ;-)

Kanonkuglen sagde ...

Ja... det kan godt være at dine katte ser søde ud Marianne, men de har op til flere gange været tæt på at slå mig ihjel... eller ihvertfald at angribe mig:-)! Især gammel missen er gak... eller også kan den bare ikke li' Kjøvenhavnere? God tur til foddamen i morgen, så må du poste et indlæg om det:-)!

Marianne sagde ...

Lars- Sure kat er måske ikke helt sød, ikke kun overfor dig men desværre også andre.
Ang. foddamen, så har jeg sagt til Henriette at hun også godt kan komme afsted ;-)

Andrea sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder af et par skønne katte. Jeg er glad for at jeg læste dit indlæg lige efter jeg havde set annoncen i Netto-reklamen. Jeg var nemlig lige ved at tænke, sådan en knaldhytte skal mine da også have, men jeg ved det ville gå som de beskriver: Lidt nysgerrig interesse og så tilbage til yndlingspladserne.

Marianne sagde ...

Husejer- Velkommen her.
Ja, jeg ville ønske jeg havde læst om det før jeg købte det!!! Jeg falder i gang på gang.Tak for rosen til mine katte. Jeg er også glad for dem.