blog top

søndag den 15. april 2007

Sol

Her sad jeg i går og nød solen. Idag har jeg siddet oppe hos min mor på hendes altan.
Jeg har købt brød og pølser. Bla lammepølse og en god ost, der er håndrørt. Den er god.
Jeg er glad for jeg har altan, faktisk har jeg to, men den ene har sol hele dagen. Der skal jeg tilbringe megen tid, håber jeg.

8 kommentarer:

Natmaleren sagde ...

Det ser lækkert ud må jeg sige. Det er godt du har en altan så du har mulighed til at nyde det gode vejr. Jeg har igen tilbragt op til flere små pauser ude på trappen:-)

Marianne's mening sagde ...

natmaleren - Det er jo med at nyde solen mens vi har den. Jeg syntes det lyder til at vejret ikke bliver jelt så solrigt de næste par dage.

Anne O'Manne sagde ...

Hvor dejligt!

Hvem der bare havde en altan.

Marianne's mening sagde ...

anne o'manne- Jeg er SÅ gald for den.Det var et krav da jeg købte lejlighed, at jeg kunne få altan. Jeg er ikke så godt til det sociale i baggårde :-)

Newyorkerbyheart sagde ...

Dig, gad jeg godt lige komme forbi til en kop kaffe.........hvis jeg fik sådan et traktement :-)
Den ser dejlig ud, den terrasse!! Da jeg boede i lejlighed, havde jeg en kæmpe terrasse og jeg synes - næsten - at det var det bedste ved lejligheden: at kunne komme ud og nyde solen og sidde og nyde en kop kaffe :-)

Marianne's mening sagde ...

newyorkerbyheart - Det er SÅ dejligt. Og der er en ok udsigt også. Det eneste der er, e at kattene skal lukkes i soveværelset, for jeg tør altså ikke have dem med derud. Jeg tror nu heller ikke de har noget imod soveværelset. (håber jeg)

Maja Kirstine sagde ...

Uhmmmm, det lyder meget lækkert alt det hele, men der er noget jeg undrer mig over. Hvordan lykkes det dig at komme over på den anden side af bordet. Jeg mener; der er er jo ikke ligefrem MEGET plads mellem bordet og væggen......

Marianne's mening sagde ...

Maja Kirstine - Jeg træner jo ;-)
Nej, der er faktsik lige plads til at pressen rumpen ind og så går jeg ingen steder :-)