blog top

torsdag den 17. maj 2007

En pose med bøger

I går fyldte jeg en pose med udsalgsbøger til 100 kr. Faktisk var vi to om en pose, så jeg gav faktisk kun 50 kr.
Jeg ringede selvfølgelig til søster i København for at høre, hvad hun sagde til høsten.
Den blev godtaget. Gode bøger til en rigtig fin pris.
Specielt denne bog. Jeg mente nu nok hun havde snakket om den. Dimitri Verhulst, Hotel Problemski. Den har koster 49, 95, men da jeg så på bagsiden...
...havde den faktisk stået til 229 kr. Så det var vist en fin pris jeg gav for den.

7 kommentarer:

Mia sagde ...

Årh bøger. Weee. Jeg gad godt på bog udsalg. Men jeg kunne så shoppe bøger hver dag hvis pengene var til det, så det er vist godt de ikke er det, for hvor skulle jeg have alle de bøger ;o)

Mellemvægt er den eneste af dem jeg har læst, men den er nu ganske udmærket

Marianne's mening sagde ...

Jeg er vild med bøger og kan lide at have mange. Jeg nyde at kunne tage en ny fra hylden. Jeg er stadigvæk i gang med Madame Terror, den tager frygtelig lang tid for mig. Den fanger mig ikke lige. Men jeg giver ikke op!

Mia sagde ...

Jeg har også en hel del bøger - omkring de 300. Og der kommer mange flere til i løbet af årene. Det er bare ikke godt hvis der er bogudsalg hver uge for så bliver det til for meget.

Det er da irriterende at den Madame Terror skal tage så lang tid for dig, men jeg kender godt til det der med at man nogen gange hænger fast i en bog og bare slet ikke kan blive færdig med den. Og så er det knap så godt når man er så stædig for så går der bare endnu længere tid inden man kan læse en ny fordi man ikke vil give op

judith sagde ...

Da jeg skulle flytte havde jeg tænkt at jeg ville skrotte mange af bøgerne, men så var det Therese sagde: I et hjem skal der være bøger! - og det er jo rigtig nok, det er det hun er vokset op med:-)
Så bøger, jo det kender jeg godt.

Marianne's mening sagde ...

judith- Jeg kan ikke lade væe med at kigge i folks bogreoler, når jeg er på besøg. Jeg er også vokset op med bøger der har stået fremme og jeg kan rigtig godt selv lide at udvide min reol. Og at jeg så også får dem læst, er jo rigtigt godt. Bøger må ikke smides ud ;-)

fisker & fernández sagde ...

Ejjj, jeg er misundelig! Jeg elsker at købe bøger og læse dem og ikke mindst at kigge på andre folks bogreoler. Når jeg kommer til DK må jeg på jagt efter billige bøger og fylde kufferten op.

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández- Så skal der fyldes op, så du har en masse dejlige bøger i dit hjem i Madrid.
Jeg kan faktisk rigtig godt lide at give og få bøger i gaver