blog top

onsdag den 2. maj 2007

Tillykke med fødselsdagen med en barbiedukke

Jeg skal bruge dage idag på en 2 års fødselsdag.
Min niece bliver 2 år i dag.
Jeg giver hende sin første barbie dukke. Jeg har selv en hel pose med barbie dukker, barbie bil, barbie køkken. Jeg har brugt meget tid på at lege med barbie.

Vejret er allerede godt, en lyseblå skyfri himmel.

Rigtig god dag

7 kommentarer:

Mia sagde ...

Tillykke med niecen :o)
Jeg har tilbragt dagen sammen med min veninde og hendes datter på 6 måneder <3 Det var sørme også hyggeligt. Og nu er det på tide at lave mad til kæresten og mig

Anne O'Manne sagde ...

Tillykke med din niece. Blev hun glad for Barbie-dukken?

Marianne's mening sagde ...

Mia - Mange tak. Det var en rigtig god fødselsdag.

Anne o'manne- Mange tak. Hun blev glad for den, men hun havde fået en gynge til en dukke, som nok var lidt sjovere. Det bedste var så at hun sagde hun havde fået den af mig. Barbiedukken fik dog også en gyngetur ;-)

Anne O'Manne sagde ...

Barbie-dukken skal nok blive sjov med tiden ,-)

Marianne's mening sagde ...

anne o'manne- Jeg tror også hun er lige lille nok, til at syntes det er sjovt (kan finde ud af) at klæde dem på,og rigtigt lege med de. MEN.. jeg skal nu nok få hende det lært ;-)

judith sagde ...

Tænk at barbiedukken stadig er aktuel. Jeg havde også stor fornøjelse af barbiedukkerne da jeg var lille, og min datter med, da hun var i den alder.

Marianne's mening sagde ...

judith- Hvor har jeg brugt mange timer med at klæde dem på og om igen. Lege med dem alene og med veninder. Jeg har nok de første 20 gemt i en pose og en bil, men dem gemmer jeg. Det er mine og jeg vil aldrig give dem væk, men når hun bliver ældre kan vi lege sammen med mine.
Jeg glæder mig allerede