blog top

mandag den 16. juli 2007

Om Sure og Søde

Jeg har lige ringet til dyrelægen. Jeg syntes og kan godt se, at Sure kat taber sig. Hun spise dog fint og leger meget.
Det er kun 1 år siden jeg fik Søde kat, så de to er begyndt at løbe meget rundt og lege sammen. Og så i en større lejlighed, end Sure kat plejer at bo i.
Alligevel ville jeg lige tjekke med dyrelægen. Han syntes jeg skulle hente killingefoder og give den kaffefløde engang imellem. Det vil jeg gøre. De katte skal passes godt og have det bedste.
Imorgen vil jeg hente nyt foder, selvom jeg lige har købt en 2 kg pose derude.

Her ligger de begge to oven på mine ben.
Søde kat i en solstråle
Sure kat er en så fin kat.

Dagen står på sommertur med 3 beboere og 3 personaler. Vejret er perfekt. Jeg glæder mig.

Rigtig god sommerdag

8 kommentarer:

fisker & fernández sagde ...

Hed den ogsaa Sure Mis foer Soede Mis flyttede ind? Eller var den allerede sur inden - hvordan haenger det sammen, det med de navne? ;-)

Jeg haaber kostomlaegningen hjaelper, saa den igen snart er fit for fight.

Marianne's mening sagde ...

fisker & ferándeez- Sure mis hedder faktisk Freya, den var sød som killing, men da den blev større, blev den altid sur på gæster. Så kom søde mis, faktisk hedder den Sally, for jeg kan ikke få mig selv til at sige Søde og Sure hos dyrelægen ;-) Nu er Sure mis faktisk ved at være lidt mere sød igen, når der er gæste. Jeg træner den :-)
Jeg håber det virker med ny kost, nu hvor jeg skal på ferie og søster skal passe den.

Judith sagde ...

God tur med beboerne og god bedring med katten:-)
Ha en rigtig dejlig dag.

Husejer sagde ...

Håber Søde Mis bare har bestemt sig til en lille hurtig bikinikur før sommerferie og det ikke er noget behandlingskrævende.

De er rigtigt fine begge to og jeg er meget misundelig over, at de gider ligge på ben.

Marianne's mening sagde ...

judith- Det har været en rigtig god tur. Vi var alle tætte på en god måde, da vi kom hjem. Nu er jeg selv helt hjemme og nyder tanken om to fridage.
:-)

Marianne's mening sagde ...

husejer- Jeg håber også det bae er en sommer-klar-til-bikin-, måske har hun misforstået, at hun ikke skal med til hodos ;-) Imogen skal jeg købe killingefoder og kaffefløde. Nu skal der hygges om hende.

Jeg er så glad for de vil ligge og slappe af med mig :-D

Deborah sagde ...

Dejlige misser og billeder. Min store røde hankat (han er død nu), kunne ikke fordrage gæster - han gik i arrigskab,hvorimod Garbo helst vil sidde på skødet af folk. "Sure mis" har bare en anden personlighed, og det skal hun have lov til, synes jeg. Iøvrigt lidt synd, at få prædiktatet "Sure mis" smidt på sig, bare fordi man vil have mor for sig selv ikke? ;-) Hun er for køn til sådan et navn. Håber ikke hun fejler noget.

Marianne's mening sagde ...

deborah- Hun er en rigtig fin kat og jeg er gald for hende. eg håber det hjælper at blive fedet op, så der ikke er forhåbentligt ikke er noget galt med hende.
Sure kat har hun heddet i nogle år, og det passer til hende. Hun har vist ikke noget imod det, da hun gerne kommer og skal kæles for ;-D