blog top

onsdag den 11. juli 2007

Sommertur og ferieforslag

Arbejdsdagen er slut og jeg kan se frem til 2 fridage. Det er nu meget rart.

Vi har været på en sommertur til Silkeborg i dag. 3 beboere og 3 personale. Det er så hyggeligt og jeg nyder meget at have god tid til den enkelte. Vi har haft fint vejr. Det regnede noget mens vi spiste frokost, men ellers har det været ok.

En kollega spurgte om jeg ville med til Egypten i uge 40. Hende og hendes kone skal derned og muligvis med en anden og ville høre om jeg ville med. Vi snakker også skiferie til vinter med andre kollegaer.
-Og jeg som var bange for ikke at kunne finde nogle at holde ferie med, når jeg nu blev single.... Ingen problemer, må jeg sige.
Det er dejligt, at der er nogle der tænker på mig, og også gerne vil have mig med.
Jeg har dog takket nej til Egypten, da jeg jo tager til New Yok i uge 42. Der skal der mange penge med!!!!

Måske skal jeg imorgen passe min niece, da hun i dag har kastet op og min søster har ikke ferie endnu. Hvis ikke, skal jeg have besøg af en veninde. Nu må vi se hvad dagen bringer.

2 kommentarer:

conny sagde ...

Sikke nogle super ferieforslag, du har. Personligt ville jeg foretrække New York frem for Egypten. Har ikke været nogen af stederne, men Amerika har større tiltrækningskraft end Mellemøsten, for mit vedkommende.
Nyd dine fridage - det må være lidt fedt at have fri, når andre går på arbejde.

Marianne's mening sagde ...

conny- Jeg tror også jeg er mere til New York, end Egypten, trods jeg ikke har været der. Men dejligt at få disse tilbud.
Jeg er så glad for mine fridage, når andre arbejde -for omvendt ha mange jo fri, nå jeg nu tager på arbejde i weekenden :-D