blog top

lørdag den 28. juli 2007

Sushi, Vietnamesisk og Dunkin' Donuts

Dagen har budt på shopping. Der er blevet købt lidt tøj, og det er jo altid dejligt. Vi tog til Kurfyrstendamm og til Gedächtniskircen. Det gik, trods det faktisk regnede lidt.
Frokosten blev sushi for første gang i mit liv...
Det smagte virkeligt lækkert. Det var på en rigtig sushi bar, hvor de lavede det, mens vi ventede. Det blev hurtigt spist.
Aftensmaden blev vitnamesiksk, hvor vi blev taget imod med håndtryk af selveste Mr. Woong.
Lækkert, lækkert lækkert
Bagefter tog vi til Rigsdagen, hvor vi stod i kø i tre kvarterer, før vi kunne komme ind. Men vejet var blevet godt, så det var fint at være udenfor.
Vi kom helt op til kuplen og gik rundt. Jeg må dog indrømme at jeg måtte holde fast i søster, for sikke langt ned der var. Det kunne jeg ikke lide, og nu har hun det på mig.... ;-)
På vejen hjem gik vi forbi Brandenburger Tor og fandte et sted, hvor vi fik vi varm cacao og kage. Vi er vildt tætte nu, men vi skal være klar til marked imorgen.

6 kommentarer:

Marianne/København sagde ...

Sidst jeg var i berlin købte jeg en æske med 12 forskellige Dunkin Donuts med hjem. Den gjorde stor lykke i hele familien....
Al den dejlige mad i spiser - det er jo en hel "jorden rundt" tur - man bliver meget lækker sulten....

Sifka sagde ...

Hold da op en oplevelsestur du er kommet på. Det lder fantastisk spændende. Tak fordi man må være lidt med :) God søndag.

Husejer sagde ...

I lever livet overdådigt!

Smuk sushi og herligt, du kunne lide det, det lyder nu også, som den rigtige introduktion, at få det lavet frist og serveret straks.

Er du blevet afhængig?

Marianne's mening sagde ...

marianne/københavn- Det ville også falde i god jord hos mig :-) Men det er faktisk kun noget jeg spiser når jeg er på ferie.

Vi har fået så meget lækkert mad

Marianne's mening sagde ...

sifka- Det er faktisk blevet meget bedre end jeg lige havde regnet med, med lidt beskrivelse og billeder. Og sikke glad jeg er for at have lavet det. Også så I kan kigge med :-)

Marianne's mening sagde ...

husejer- Sushi spiste jeg, som jeg aldrig havde bestilt andet. Jeg kan igtig godt lide det, men man skal ikke have mange stykke, og det mætter jo faktisk. Vi fik hver 10 stykker, og det var passende. Afhæning, jeg skal have det igen. :-)

Det er meget hyggeligt med al den forskellig artet mad, det er jeg ikke vant til.