blog top

torsdag den 30. august 2007

Arm i pote i nat

I nat sov jeg ikke alene i min seng. Det sker faktisk tit, jeg ikke sover alene i min seng, men i nat var der en der lå i min arm.
Hele natten faktisk var det lille hoved placeret på min skulder, og selvom jeg faktisk havde svært ved at falde i søvn, blev hun liggende.
Søde mis var ved min side. Det er faktisk ret hyggeligt, og ofte er det bare fodenden hun og sure kat er i, men i nat var det anderledes.

Arbejdsdagen er slut. Jeg stod op, så jeg kunne få trænet til morgen og jeg fik også lige en lille lur inden arbejdsdagen begyndte kl 14.
Nu har jeg weekend. Min startede her kl 22.

Måske skal jeg træne 1½ time lørdag ellers har jeg ikke de store planer for weekenden. Måske at lokke nogle til en gang brunch. Nu må vi se. Jeg skal i al fald bare nyde og slappe af.

God weekend, når I når der til

10 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

Nårhh - en hyggemis du har. ;)

Aii hvor du træner! Bare jeg kunne komme igang med sådan nowet trææning. Hmm.. Må være et forsæt her til efteråret.. Eller.. ikke ;) æv

Marianne/København sagde ...

Man bliver helt dårlig over sig selv når man læser alt den træning du lægger for dagen.
Sikke en sød mis du har - hun passer på dig - gør hun.
God weekend til dig og mis

Marianne's mening sagde ...

pedrsn: I nat var hun så også en hyggemis, men en mis de ville kæles for. Når jeg så gemmer hænderne i dynen graves der bare så hun kan finde hænderne!!!!
(men sød er hun da ;-)

Ang træning. Hvad med at gemme det til et nytårsforsæt?

Marianne's mening sagde ...

maianne. Du må endelig ikke blive dålig over jeg skrive om tæning. For det er ikke meningen. Det er bare en måde at motiveer mig selv til at komme afsted. Og tænk på, jeg har jo kun mig. Ingen kæreste eller børn, så jeg har jo faktisk al den tid jeg skal have for at træne. :-)

Rigtig god weekend til dig og din familie :-D

Marianne/København sagde ...

Jeg bliver ikke dårlig på den måde, søde :-) Kun dårlig over at jeg sjældent når at træne. jeg går og cykler en del, men træning nej.
Men jeg kender følelsen når man har trænet; man er helt høj og kroppen er bare bedre til al ting. Husbonden her han træner jo ca 20 timer effektiv om ugen - så jeg kender til det med at være sammen med en der altid træner. God weekend marianne

Marianne's mening sagde ...

Marianne: 20 timer er godt nok meget, imponerende!!! Og du svømemr jo også :-)

Rigtig god weekend :-P

Marianne/København sagde ...

Ha ha svømmer.... jeg viser mig mest mere frem gør jeg...... Men mange bække små gør en stor å, ik?

Mia sagde ...

God weekend, Marianne :o)

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Nemlig... mange bække små... ;-P

Marianne's mening sagde ...

Mia: Mange tak og i lige måde :-D