blog top

torsdag den 6. september 2007

Batman, Supeman og en Prinsesse kom forbi

Jeg har lige været til cirkus forestilling, hvor Batman, Supeman og en yndig Prinsesse kom og viste, hvad de kunne. Det var imponerende, hvad de kunne vist!
Jeg tog nemlig ud til min søster med is til børnene og en gemmeleg og cirkus inden sengetid. Jeg var igen den bedste til at gemme mig ;-)

Og så er pakken kommet til Søde og Sure kat.
Billederne tale vist for sig selv...
Dog var det gamle (gratis) legetøj, en hvid strik fra en pakke stadigvæk sjov.

- Jeg vil dog være ærlig og sige, at jeg havde sprøjtet katteparfume på legetøjet, da de tit har svært ved at komme igang med at afprøve nye ting. Det hjælper og de er blevet rigtig glad for tingene. Specielt den lange mus med hår på. (Den svinder dog lidt, men skidt med det)

12 kommentarer:

mig selv sagde ...

Hej
Er det "ostepops"´der er i den runde dåse :-)?? vores den ene kat elsker dem og vi er nød til at hente dem i Tyskland i dåser med flere hundrede i af gangen for at have til bare en måneds tid ...
Synes det er sejt at dine katte får pakker også.. hvor har du handlet?? kunne ikke lige finde et indlæg om det.

Marianne's mening sagde ...

Mig selv: Det er ostegodbidder. Pakken er fra www.kattespecialisten.dk

De har 2 forskellige dåser med de godbidder, så måske er du heldig at kunne få dem over nettet nu. Godbidderne hedder: Käse-Rollis

Det er husejer der sendte et link til mig som jeg bare måtte pøve :-)

Sifka sagde ...

Nåhhh, hvor hyggeligt. Jeg skal prøve det med katteparfume, for nattegudinden rør ikke legetøj medmindre, der er catnip i. Ellers kaster hun sig over mit garn. Hver dag henter hun et nøgle i kurven og kommer stolt miavende, og så bærer jeg det tilbage igen. Det har vi meget sjov med:) God aften.

Marianne's mening sagde ...

Sifka: Det hjælpe at putte det på syntes jeg. Jeg har både katteparfume og baldian (måske er det det sammen, jeg ved det ikke) og så de bliver de vilde. Jeg putter det på kradsebrættet og de steder de mget gerne må ligge og sove.

Jeg kan lige forstille mig det med nøglegarnet, at Nattengudinde kan lide den leg sammen med dig ;-)

Rigtig god aften til dig også :-D

Husejer sagde ...

Geniale billeder, de er lige som små børn en juleaften.

Jeg kommer ikke uden om en pakke til mine nu, men efter de er blevet udekatte gider de slet ikke lege, så det må blive nye madskåle og underlag tror jeg.

Marianne's mening sagde ...

Husejer: De får sikkert leget med virkelige ting i natuen nu :-)
Det lyder som en fin ide med madskål og undelag. De har mange ting at byde på på deres hjemmeside.
Jeg glæder mig til at se dine billede, når dine katte får pakke :-D

mig selv sagde ...

jamen det er lige præcis Käse rollies vi også er nød til at lugte til når vores dronning skal have slik... føj de stinker har prøvet med mange andre godbidder men hun nægter... så tips til andre succes godbidder modtages med kyshånd.... vil gøre meget for at slippe for stanken af Käse rollies... jeg ved godt at de fåes i dk men vi bor rimeligt tæt på grænsen så de er både billigere dernede og fåes i større dåser... så virker det som om de holder længere :-))

Marianne's mening sagde ...

Mig Selv: De lugter de der piller, puha.. godt vi har andre ynglingsgodbidder her. Det bedste de ved er Catstiks mini fa Vitakraft. En stang brækker jeg i mindre stykker.
De er pakket med 3 stænger i hver pakke og jeg plejer at få 3 pakker for 25 kr hos dyehandleren.
Måske kunne de bruges ? :-)

fisker & fernández sagde ...

Katteparfume? Hvad indebaerer det saadan helt konkret?

Da jeg havde kat, var der ikke noget, som hed kattespecialisten.dk eller ostegodbidder (det hed bare ost), men det er ogsaa godt og vel 20 aar siden... Der er vist sket en del siden da.

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández: Det er ikke fordi katten lugter, at den skal have parfume. Det er væske til at spørjte på steder den gerne må være, på legetøj så de bliver vilde med det. Der er noget i parfumen, jeg tror det er baldiran dråber, som katte bare elsker at dufte til.
Det er godt at bruge på nye ting, som de ikke igtig kan komme igang med at bruge elle nye sovestede.
Det viker hos mig :-)

fisker & fernández sagde ...

He he, sikke en videnskab at have en kat i disse dage ;-)

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández: jep, og så er det godt at blogge, fo her er vi mange der har kat og gode råd :-)