blog top

søndag den 2. september 2007

Min viljestyrke er som en regnorm

Mit standhaftige jeg er ikke ret udviklet, når det slik!

Jeg kan ellers virkelig være standhaftig, når det gælder min træning, men det ikke at spise slik, der er jeg virkelig dårlig.

Jeg spiser forholdsvis sundt, jeg behøver faktisk ikke tabe mig, min vægt er fin, men jeg vil bare så gerne holde med at spise SÅ meget slik.
Hvor er det svært.
Nu skriver jeg det her, for måske vil det gøre det nemmere at overholde det. Tænk om jeg kun spiste slik 1 gang om ugen og ikke små spiser det hele tiden.

Nu, fra imorgen, vil jeg se om jeg kan holde med at spise slik hele ugen og så kun 1 gang i weekenden. Jeg vil kun spise, hvis jeg blive budt -og her må jeg ikke tage imod, når jeg byder mig selv...

Jeg har passer nevøne og niecen med min lillesøster til morgen. Jeg var bare god til at gemme mig, da vi legede gemmeleg :-D

Ellers har jeg hygget mig med Ricky Gervais og The Office, og det er bare det bedste at bruge sin søndag på.

Weekenden har været god

13 kommentarer:

Husejer sagde ...

Nogle - ganske vist omdiskuterede - forsøg med rotter, har vist, at de havde lige så svært ved at lægge sukker bag sig som nikotin og heroin.

Hvis du synes, det er et stort problem for dig, findes der en del steder på nettet, hvor man giver tips til afvænning. Søg på sugar addiction.

Marianne's mening sagde ...

Husejer: Det er så svæt, men det gør det jo heller ikke bedre med mit lage af søde sage. Nu er det i en pose jeg har bundet knude på.

jeg har faktisk fulgt dit råd og søgt på nettet. Tak for det. Det handler vist om for mig at komme igang med at spise morgenmad og regelmæssigt! Så mit blodsukker bliver stabilt.
Nu må vi se hvodan det kommer til at gå

Marianne/København sagde ...

Netop blodsukker..... hvis det ryger i bund (især med din træning) så ryger du i det første og sødeste du kan finde..... prøv at huske alle dine måltider og erstat her i begyndelsen det søde med frugt..... Selv om man er slank kan man jo være en af de Tynd-fede og kan faktisk udvikle sukkersyge alligevel....
Nogen siger også at magnesium kan være godt for folk med sukkertræng - men dette ved jeg ikke nok om.
Held og lykke - det hjælper nemlig at skrive om det på sin blog. Efter jeg har skrevet om at jeg er på diæt har jeg tabt 4 kg.... det forpligter - gør det
Men husk også de første 5- 7 dage uden de sædvanlige mængde af sukker er en ren afgiftning som kan give hovedpine, smerter osv.... men det forsvinder

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Tillyke med de 4 kg du har tabt. Det er godt klaret!

Efter jeg lige læste om det, efter husejer gav råd, tror jeg det hænger meget sammen med mine måltider. Jeg spiser når jeg er sulten og tit får jeg ingen morgenmad.
Jeg ved det ikke er sundt, men.... nu må det være anderledes!
Der er nemlig begrebet Tynd-fede og selvom det ikke er for at tabe mig, vil jeg gerne have en sundere krop -dog uden at blive frelst. Bare skære noget af sukkeret ned.

Jeg håbe virkelig det hjælper at skrive om det -det har det vel allerede gjort, for nu har jeg jo ligefrem læst noget om det :-)

fisker & fernández sagde ...

Hvad så med kage...? Og chips og dip? Og cola?

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández: Du friste, men nej... Altså det starter først fra imorgen, men så e det kun en gang i weekenden jeg må spise sådan noget ;-)

Chips og dip kunne jeg nu godt spise nu

fisker & fernández sagde ...

Uhm ja...

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández: Godt jeg ikke har noget chips og dip i huset, kun ca 50 kg slik... men det er pakket væk ;-)

Kanonkuglen sagde ...

Det er noget der løber i familien, det med slik... for din kære søster Henriette lider og frygteligt af slik-problemet:-)!
Måske er det fordi I aldrig fik det som børn?

Marianne's mening sagde ...

Lars: Det må have noget med at vi kun måtte købe for 3 kr i lørdagsslik!
Jeg ved jo med søster at hun også har meget svæt ved det, men nu skal jeg virkelig prøve!!!

Sifka sagde ...

Sukker, sukker, sukker jeg også. Det er SÅ svært at holde nallerne fra, men jeg hepper på dig:)

Marianne's mening sagde ...

Sifka: Mange tusind tak skal du have.
Et trik her til aften, da jeg virkelig kunne mærke sukkertrangen, var at børste tænder. For sådan er jeg sådan opdraget, at det er slut med at spise, når der er børstet tænder.
Det hjalp faktisk.

Sifka sagde ...

Skægt det med tandbørstningen, sådan har jeg det også! Glemmer det bare lidt for tit:(