blog top

mandag den 22. oktober 2007

New York, Dag 6, En dag i Parken

Vi fik shoppet lidt mere i dag. Et par sko blev det til.... igen igen og lidt tøj. Nu kan der vist heller ikke være mere i kufferten på grund af vægten.
Vejret har været virkeligt flot. Blå himmel og varmt.
Vi tog i eftermiddags i Central Park. Der var rigtig mange mennesker, der også var ude og nyde det gode vejr. Det er første gang, jeg var så langt inde i parken og sikke de muligheder, der er i den. Både til at slappe af i, lege og være sammen. Jeg kan godt forstå newyorker fortrækker at bruge deres fridage her.
Trætte fødder får et hvil på et stykke granit, som Manhattan er bygget ovenpå.
Der er virkelig mange egern i Central Park og man kan komme ganske tæt på dem.
Vi er ved at pakke tasken. Der er meget mere i den, end da vi kom, men det havde vi også regnet med. Bare vægten på de 20 kg ikke overstiges!
Vi tager herfra imorgen kl 22 dansk tid. Jeg er hjemme tirsdag eftermiddag. Der er lang tid til det, syntes jeg lige nu.
Det har været en rigtig dejlig tur. Vi har oplevet en masse, og købt en masse gode ting og sager ind. Det er sådan, jeg elsker at holde ferie.

Tusind tak for alle jeres kommentar. Det har været virkeligt dejligt, at I har fulgt med i min ferie og vist en rigtig dejlig interesse for mig og mine oplevelser. Jeg har ikke rigtig kommenteret igen, men jeg har nydt at læse dem. Tak for det!!!

12 kommentarer:

Lotten sagde ...

Og tak til dig, fordi du lod os komme med rundt i NY. Jeg har nydt det, det har endda sneget sig ind i mine drømme - og nu har dine sko- og støvlekøb indfiltreret min hjerne i en sådan grad, at jeg lige har smidt 2400 efter et par petroleumsblååå Gidigio-støvler. Tsk tsk tsk. Jeg som troede, jeg var kureret. Jeg kunne være taget til Ny for de penge... hvor smart er jeg så lige?!

Marianne's mening sagde ...

lotten: Det er dejligt at høre du har nydt det :-) Og støvler kan man ikke få nok af, så det var godt du fik dem købt. Petroleumsblå er en rigtig flot farve, den er jeg ret vild med for tiden.

Jeg håber du engang får mulighed for at komme til Ny :-)

shabby sagde ...

Så har jeg læst alle de indslag jeg ikke havde læst og er nu opdateret på din tur - hold da op en masse oplevelser - det vare da helt til jul før dine oplevelser er bearbejdet. Hvor har du set meget. Jeg får helt lyst til en New yorker tur..... Tak for dine fantastiske rejse beskrivelse.... Og nu skal nu vel hjem og gense "Da Harry mødte Sally"?

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Jeg er glad for du har nydt dem :-D
Jeg har faktisk tænkt på at skulle gense den film, det må jeg vel hellere, når jeg har siddet lige ved siden af deres bord :-)

Mia sagde ...

Tak for rundturen i NY - det har været hyggeligt at følge jeres ferie her på din blog :o)

Marianne's mening sagde ...

mia: tak fordi du har gidet at læse med og kommenteret. Det har været dejligt at have jer med på ferie ;-)

Husejer sagde ...

Kom I forbi skøjtebanen, den er vist netop åbnet for sæsonen? Central Park er et fantastisk sted, man glemmer helt, at man er midt i en storby.

God tur hjem, håber I kommer til at sidde ved siden af hinanden.

Acq sagde ...

Aii... fede billeder! Been there done that - og du gav mig et sug i maven!

Newyorkerbyheart sagde ...

Åh, hvor giver de billeder fra Central Park minder, kuldegysninger (alle mine små hår har rejst sig..) og jeg sidder med en stor klump i halsen!!! Hvor jeg dog ELSKER og savner den by og ALT hvad den byder på.....

Håber, snart at gense "min" by :-)

Godt at I har haft en super god tur...

Mange hilsner
Birthe

Marianne's mening sagde ...

husejer: Vi kom forbi skøjtebanen, men prøvede den ikke ;-)
Det er helt vildt som man kan glemme den store by, når man er i Central Park.

-og vi kom til at sidde ved siden af hinanden :-D

Marianne's mening sagde ...

Acq: Mange tak for det :-)
Jeg er glad for at kunne give sug i maven. Selvom jeg også har været der før, er det stadigvæk en dejlig by at komme tilbage til.

Marianne's mening sagde ...

Birthe: Vi har haft en virkelig dejlig tur.
Jeg håber virkelig at du snart kommer 'hjem' til din elskede by :-)
jeg vil ligge flere bilededer ind de næste par dage og i weekenden.