blog top

tirsdag den 20. november 2007

Blodet fossede...

Jeg har været lidt træt efter træningen. Jeg bliver presset godt i timen, da jeg har udtalt, jeg syntes, det pogram vi har nu er lidt kedeligt.
(Det er ikke min træner, der har bestemt, hvad vi skal lave, men et koncept, derfor kunne jeg godt sige det, uden at såre hende )
Nu presser hun mig, så det er blevet rigtig sjovt og rigtig hårdt. Min træner er rigtig god :-)

Jeg har fået givet min første potion blod i dag. Det gik godt.
Faktisk er jeg mere kvik nu, end da jeg tog afsted, men jeg har godt hørt der er nogle der kvikker op efter en tapning. Så nu skal der vaskes tøj ;-)

Jeg fik ros, for det løb hurtigt igennem, min blodprocent var rigtig flot og jeg var nem at stikke.
Jeg glæder mig allerede til næste gang :-)

6 kommentarer:

fisker & fernández sagde ...

Det lyder som en aktiv dag i en god sags øjemed ;-)
Jeg gav også blod da jeg boede i DK, jeg synes det er det mindste, man kan gøre, hvis man sund og rask. Desuden er det også en god måde at holde en smule øje med ens eget helbred.

NILLE sagde ...

Flot gjort!!!! Min far nåede at blive super-donor... over 100 gange. Og jeg var også med en gang men blev erklæret uegnet, da jeg tit har bøvl med jernmangel og for lav blodprocent. Men det er en flot ting at gøre! Jeg har hørt, at man bliver nærmest 'afhængig' af det - at kroppen nærmest SKAL af med blodet hver 3. måned, når man er kommet ind i rytmen!

Husejer sagde ...

Jeg tror, du er verdens mest positive menneske Marianne.

Jeg kender ingen anden, som ligefrem ville glæde sig til næste donorrunde.

Sejt!

marianne sagde ...

Hatten og godt gået - det blod er der brug for. Jeg selv giver blod ved særlige lejligheder (har en speciel blodtype). Jeg syntes du er så sej.... der faldt vel lidt guf af?

Marianne's mening sagde ...

fisker: Ja, det har været en god dag -aktiv, men også med en lille lur ;-)
At give blod er noget mange gør og burde gør. Det kan irriterer mig, at jeg ikke kom i gang noget før, men nu er jeg i gang.

nille: Over 100 gange, det var godt gået! Virkeligt flot. Jeg havde ikke tænkt på min blodprocent, men den var fin, så det var dejligt at få at vide. Jeg glæder mig til at komme ind i rytmen :-)

husejer: I disse dage og en del før dem, har jeg ikke følt jeg mig særligt positiv, men det er dejligt at høre, du syntes det. det kan måske være med til at forandre min stemning :-)
men jeg må tilstå, at jeg gerne så jeg snart blev tilkaldt igen, det er så dejligt at gøre noget godt, og så få chokolade for det ;-)

marianne: Der faldt både chokolade og sodavand af ;-) Jeg har den mest almindelige blodtype, men som sygeplejersken sagde, så er det også den der bliver bruge meget af.
Det er godt du kan give med din specielle blodtype, så andre kan få hjælp.

Lotten sagde ...

Du ved, hvad jeg mener om den sag :-)
Så et STORT KRAM herfra! Dejligt, du også er donor!