blog top

tirsdag den 6. november 2007

Det bedste er at spise...

På det træningshold jeg går på om tirsdagen, kender jeg ingen. Faktisk kan jeg bedst lide at træne alene, for mit temperament er til at træne, når jeg er afsted og ikke al den snak!
Men selvom jeg ikke kender nogle på mit tirsdags hold, er der nogle, der ved jeg har været på ferie, nogle der spørger, hvis der går for langt tid mellem, vi ses. Det er da hyggeligt.

Jeg har været mig selv i dag og jeg har passet mig selv i dag. Det bedste jeg kan gøre for at få følelsen af at passe på mig selv, er at købe noget jeg kan lide at spise... undrer det mon nogle ;-)

I dag fik jeg den hjemmelavet chorizis, som har været udsolgt. Sidst jeg var i butikken, kunne ejeren fortælle at nu kom den snart - uden jeg havde sagt, hvad jeg ville. Han ved nemlig det er min ynglingspølse.
Om lidt skal jeg have god engelskbøf of bagekartofler i små tern og i aften skal jeg have et stykke chokolade fra Frellsen chokolade, for de havde i dag 5 stænger for 50 kr. Det kunne jeg ikke modstå!

Jeg har også været ved tandlæge. Et gratis besøg, for det plast jeg fik på før ferien faldt ud i Ny og det skulle ordnes. Der er min tandlæge reel, for er det ikke gjort godt nok, er det gratis!

Ellers har jeg sovet det meste af eftermiddagen. dejligt :-)
Men det er ikke det hele, jeg har lavet, for i næste uge har jeg lavet en aftale med hende her og det glæder jeg mig meget til :-)

6 kommentarer:

marianne sagde ...

Det lyder som en rigtig Marianne dag :-) - den aftensmad kunne jeg også godt hoppe på. Og mit motto er:
vejen til en kvindes hjerte går gennem hendes mave..... eller også ligger det bare til vores navn, at vi godt kan lide god mad og spise.

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Jeg elsker mad.... det kan godt være vores navn der gør det ;-)
Vejen til mit hjerte er helt sikkert gennem maven :-)

Jeg håber du har det bedre med influenzaen.

Michella_bella sagde ...

ok - der blev jeg så lige lidt forvirret - to gange marianne - kunne jo godt tænkes, at der var andre, som talte med sig selv, ligesom jeg altid gør *host host*

Men nøj - den aftensmad ville jeg også meget gerne have haft fornøjelsen af at nyde.

Jeg har også en tandlæge, som bare er så reel og hvor er det bare herligt. Så herligt at jeg har lavet en lille kurv med div. frugter og en flaske vin, blot for at fortælle ham, hvor glad jeg er for, at han er min tandlæge (har lige fået en ny efter at have været uden tandlæge i 7 år)

Lotten sagde ...

Marianne, det lydr som en dag lige efter mit hovede. Kan bare ikke huske, hvornår jeg sidst har haft sådan en, grin.
Og det glæder mig meget, at du tager Anne under armen og lufter hende (eller hvad I nu har aftalt). Det er rart at vide, at hun har mennesker som dig i sit liv!

Marianne's mening sagde ...

Michella: Vi er mange Marianne'er her ;-)
Det var rigtig lækkert mad. Kartoflerne blev lige vendt i pesto, og det smagte godt.

Du er da rigtig sød ved din tandlæge. Det er dejligt det er reelle folk, der ordner munden. Jeg tror ham bliver rigtig glad for din omsorg :-)

Marianne's mening sagde ...

Lotten: Det er dejligt med mange af de dage :-)
Jeg glæder mig til at se og snakke med Anne igen. Jeg tror, hun har rigtig mange søde mennesker i sit liv og jeg er glad for hun også vil have mig i det :-)