blog top

tirsdag den 18. december 2007

Elendighed

Jeg har forsøgt mig ud i boller i karry.
Det har altid været ex'en, som har stået for det, trods ihærdige forsøg på at lære fra sig.

Jeg sprang ud i det med godt mod...... men det mod er slukket nu.

Det blev til en gang rigtig dårlig boller i karry! Jeg tror ikke, jeg er en mester i opbagt sovs, og en opskrift behøvede jeg jo ikke at gå efter!!!
Der går laaaang tid før jeg forsøger igen :-(


Godt jeg har slik, jeg kan spise mig mæt i ;-)

8 kommentarer:

Nille sagde ...

Min yndlingsret! Det er ikke en opskrift - men jeg har lært at lave det nu... fra mesteren herself ;-)

http://nilleslilleunivers.blogspot.com/2007/05/moderen-ankommer.html

Og det var faktisk slet ikke svært! Jeg vil næsten vove at påstå, at jeg kan gøre det igen ;-)

Marianne sagde ...

nille: Ex'en var/er rigtig god til at lave det, men jeg så jo ingen grund til at lære det, når han jo kunne det!

Jeg må prøve en opskrift næste gang jeg forsøger ;-)

Anonym sagde ...

Du må komme til Spanien engang, så skal jeg nok lave en omgang boller i karry til dig ;-)
Godt du har slikken, det er bestemt ikke et dårligt alternativ...

Marianne sagde ...

fisker: Vi har en aftale, så hvis jeg kommer ned til dig, må du lave og måske lære mig det ;-)

Faktisk har jeg lige været sund med mandariner inden slikken kommer til :-)

Marianne sagde ...

aejjjjjjjj. det fik vi i forgårss med hvidkålskarry sovs..... det kan du altså godt Marianne....

Marianne sagde ...

shabby: Jeg må vist bare indrømme, at jeg har brug for en opskrift ;-) For jeg er vild med det, så jeg skal altså have det lært :-)

Anonym sagde ...

Hej Marianne!

Du skulle prøve den jeg har lavet på bloggen, den er også fra go' morgen Danmark og smagte ret fantastisk...

http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2007/11/boller-i-karry-fra-go-morgen-danmark.html

Held og lykke med det en anden gang, der er ikke noget som en god gang boller i karry :-)

Mange hilsner
Birthe

Marianne sagde ...

Birthe: Jeg vil lige kigge ovre hos dig næste gang og læse opskriften inden jeg går i gang.
Tak for hjælpen ;-)