blog top

torsdag den 13. december 2007

Jeg savner...

Jeg kan godt savne mit gamle hår og min gamle frisure...
For cirka 3 år siden blev det klippet kort...
- og for 2 år siden blev det klippet af og jeg fik en helt almindelig frisure.

Jeg savner tit mit gamle hår, men efter 8 år med den samme frisure, trængte jeg til noget nyt, og til at kunne få en børste i mit hår.

Men jeg savner alligevel :-)

10 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Whauuuuu, men var det ikke enormt tungt?

Marianne's mening sagde ...

shabby in town: Det var SÅ tungt, hvilket jeg glemmer, når jeg savner det og jeg glemmer også jeg kun vaskede det cirka hver 1-2. måned, dengang savnede jeg duften af shampoo. :-)

Lotten sagde ...

Det må have været så vild en fornemmelse at få det klippet af...
Jeg glemmer aldrig, da jeg for første gang i mit liv blev klippet korthåret direkte fra at have hår til midt på ryggen - og mit var ikke en gang dreads.

Og nu spørger jeg lige om noget, som jeg en gang har hørt men aldrig fået opklaret sandheden af: Kommer der ikke til at bo alle mulige mærkelige ting inde i dreadslocks? Ét er, at håret ikke bliver vasket så tit, men det gør jo i virkeligheden ikke noget, fordi hår bliver selvrensende efter nogle måneder - men når man ikke kan rede det igennem er der grobund for at få små, uvelkomne gæster, der tager bolig mellem hårstråene. Som sagt er det bare noget, jeg har fået fortalt.
Passer det?

Marianne's mening sagde ...

lotten: Det var en meget underlig følelse at få det klippet af.
Da det sidste røg af, kunne folk ikke genkende mig!!!

Der var intet at finde i mit hår. Trods arbejde i forskelige institutioner med børn og lus, har jeg ALDRIG haft noget mærkeligt i håret. Kun fnug :-)
Jeg fik tit min mor til at se efter, men der var ikke noget at finde. Da jeg var ved frisøren, skulle de filtre det sidste ud, så jeg kunne undgå maskinen og 3mm hår. De fandt intet, kun sundt hår og hovedbund!
Om det er rigtigt med de små kryb eller ej ved jeg ikke, men jeg har ikke haft noget, og min søster der har det nu, har heller intet :-)

Anonym sagde ...

Hold da kæft! Jeg har slet ikke ord for det hår. Jeg kan slet ikke forstå, at dit milde væsen har boet under den der paryk ;-)

Marianne's mening sagde ...

fisker: Det har jeg skam i 8 år og før og 1 år for flere år siden :-)

Jeg har været ude for at i starten på semi, at folk ikke ville i gruppe med mig pga mit hår! og når jeg var i praktik, troede folk jeg kun spiste bønner. Det er sjovt, hvad hår går og viser af udstråling, men jeg var virkelig så glad for det :-)

Anne O'Manne sagde ...

Vildt! Må vi ikke se dig forfra også?

Marianne's mening sagde ...

Anne: Måske må I se mig forfra engang. Skal se om jeg har sådan et billede :-)

Lotten sagde ...

:-)
Godt, det bare var en skrøne!

Marianne's mening sagde ...

lotten: I al fald hos mig, var det en skrøne ;-)