blog top

mandag den 21. april 2008

Humøret er faktisk meget bedre

Så er humøret vendt tilbage, og lidt overskud pipler frem i min krop. Det er jo sådan jeg altid vil have det!
Jeg har taget mig i at synge på arbejdet, så højt at kollegaer har kommenteret det.
På onsdag aftales der tid til en omgang coaching, så må vi se, hvornår det bliver. Jeg er jo i bund og grund glad for beboerne og stedet, jeg arbejder; det er mig det handler om, og jeg må se, hvor jeg vil hen ad. Jeg syntes stadigvæk, jeg har nogle gode år på arbejdspladsen endnu. Sådan er følelsen i dag, og ikke det underskud, jeg følte i går. De morgenvagter tog vist hårdt på mig, og så hjalp det, at få luft.

Træningen til aften var meget tiltrængt.
Jeg har ventet meget på at komme afsted, og skal smutter igen i morgen tidlig. Jeg glæder mig allerede!

Ellers vil jeg nyde solen, livet og mig selv!

Rigtig god mandag aften, ønsker jeg jer alle

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt at læse at du er i bedre humør....godt at læse at du er opmærksom på de signaler kroppen giver...godt at læse at du er parat til onsdag...Pas nu godt på dig selv...at arbejde er godt, men det må ikke dræne fuldstændigt :-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Ja sådan går det jo lidt op og ned. Men husk glæden i maven til næste gang du har det skidt, måske kan du snyde dig til glæden ; ) Sådan gør jeg. Ligger i sengen om aftenen og smiler til jeg får sommerfugle i maven.Det er en dejlig øvelse ; )

Valdemarsro sagde ...

Det er godt at læse at det går bedre i dag. -det bliver rigtig spændende onsdag at få coaching og hjælp til at vælge den rigtige retning for dig.
Man kan ikke altid være overskudsagtig, det er nok sundt at komme en lille smut ned i humøret en gang imellem, det skaber forandring og nuancer, -tror jeg :-)

Marianne's mening sagde ...

Anne: Ja, jeg plejer ikke at være trist i længere tid, heldigvis. Men der skal lyttes og huskes på, at tage den lidt med ro til mig selv ;-)

Arbejdet må nemlig ikke dræne mig, og det er måske vad det har gjort et stykke tid. Nu skal det forandres, så må jeg se hvordan :-)

Marianne's mening sagde ...

Rikke: Det lyder som en god øvelse, og den skal da afprøves. Men det kan godt nok være svært, når humøret er helt i bund,at se det gode, men det kan vel trænes ;-)

Jeg kan nemlig bedst lide at se det gode og være glad i min mave :-)

Marianne's mening sagde ...

Valdemarsro: Du har ret i, at der skal op og nedture til for at kunne se og mærke livet. Det er vel også noget kunstigt ved altid at være overskudsagtig og evig glad :-)

Jeg glæder mig til at få dato på en omgang coaching, for jeg ved det kan give mig et skub. Og så skal jeg lige låne den bog Maja Kristine har anbefalet :-)

Pedrsn™ sagde ...

;)

alletiders du!

Marianne's mening sagde ...

pedrsn: Jep Jep fino bino :-D