blog top

tirsdag den 20. maj 2008

Jeg må se ind i fremtiden...

Tænk om man kunne se ind i fremtiden.
Få en vished, klarhed og indblik i, om man er på rette vej, hvad den nærmeste fremtiden vil bringe, om det er værd at kæmpe en kamp eller om den er dødsdømt, allerede inden ordene er ud af munden.
Jeg er et positivt menneske, jeg er ikke alternativ eller har en gud, jeg kan bede om hjælp.
Jeg har mig selv, min dømmekraft og mening. Men det betyder også, at der kun er mig, at skælde ud og bebrejde, når det ikke lykkes. Der er kun mig, til at tage beslutningen eller skridtet...
Det afhænger af mig, og jeg må bare se tiden an. Om jeg nu træffer de rigtige valg; om jeg vinder den kamp, jeg allerhelst vil vinde, og om jeg bliver mere lykkelig, end jeg allerede er.

Livet er fantastisk spændende og nervepirrende. Jeg er nu godt tilfreds!

16 kommentarer:

Zette sagde ...

Jeg er enig i, at livet er fantastisk spændende. Men jeg ville i den grad hade at se ind i fremtiden. For mig er det langt bedre ikke at vide, hvad der sker. Det er en stor del af mit liv. Jeg vil meget hellere følge mavefornemmelse, tage beslutninger og leve - uden at vide om det er sikkert og med sikkerhedsnet.

Madame sagde ...

Kære Marianne, jeg håber du vinder den kamp, du gerne vil vinde - og selvfølgelig gør du det. Livet er fantastisk spændende :O)

Marianne's mening sagde ...

Zette: Jeg syntes nu også det er ganske spændende ikke at vide, hvad fremtiden bringer, men ind imellem -som lige nu- ville jeg gerne skimte lidt ind ;-)
Jeg følger min mavefornemmelse og kan kun håbe på, det er den helt rigtige :-)

Marianne's mening sagde ...

madame: Mange tak! Jeg håber, du får ret ;-)
Liver er godt med alle dets facetter!
:-D

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg forsøger ikke at skue tilbage eller se frem, en at leve i nuet og det er en svær kunstart.... For når man nu gerne på sommerens ferie vil tage sig godt ud ved poolkanten - så er man jo nødt til at se frem og så gå tilbage til idag og gøre noget ved vægten. kunsten at leve i nuet stræber jeg dog efter hver eneste dag og det gør jeg ved at holde af hverdagen :-)

Lotten sagde ...

Åh hvor har jeg også mange gange ønsket mig at kunne smugkigge i facitlisten - men den findes ikke, for vi skaber den selv. Jeg tror simpelthen ikke på, at det hele er fastlagt på forhånd. Og derfor er vores valg - og fravalg - så vigtige.
Jeg tror på dig og på at du vinder, det du vil, hvis du vil det nok og det er det rigtige for dig.

Marianne's mening sagde ...

Shabby-Marianne: Vi skal leve i nuet, selmom det til tider kan være svært. Om vi nu gøre det rigtige og laver de gode valg, der er med til at gøre vores liv så godt som over hovedet muligt, ved vi ikke før, vi en dag ser lidt tilbage om forhåbenligt smiler :-)

Men der er bare nogle svar lige nu, som jeg gerne vil have, men om lidt tid kender jeg dem måske, og så håber jeg, at jeg ser tilbage og smiler.

Marianne's mening sagde ...

lotten: Det er nemlig det, at intet er forudbestemt, vi former selv.
Måske vil jeg bare gerne kigge, for at slippe eller turde lidt mere, hvis jeg kendte svaret. Måske for at passe på mig selv.
Hvis jeg vil det nok og kun det, så er ansvaret jo mit eget. Helt alene mit!
Så må jeg se, om jeg har modet :-)
Ellers har jeg taget valget, nemlig til- eller fravalget!
:-D

NILLE sagde ...

Det lyder uendelig kryptisk ;-) Men hvis du vil opnå en bestemt ting er det i sidste ende dig, der skal sørge for at du når derhen... at se facit inden ville måske få dig til at slække lidt... så du ikke nåede. Fremtiden kunne ændre nutiden! Men jeg krydser fingre og tæer for at det lykkes for dig som du vil have det!

Anonym sagde ...

Det lyder ret saa spaendende! Faar vi mere at hoere? :-)

Valdemarsro sagde ...

Jeg er sikker på at din egen mavefornemmelse fortæller dig det rigtige. Vælger du at følge den, så skal du nok vælge rigtigt.
Nogen gange tør man bare ikke følge fornemmelsen. Det spændende er også at alting vikler sig ind i hinanden og fører en masse andet med.
Det er fantastisk spændende, -men ville nu være rart med et smugkig ind imellem ;-)

Marianne's mening sagde ...

nille: Jaa, det er måske lidt kryptisk ;-)
Men ind imellem ville det være skønt med et lille flig af, hvordan livet så ud om kort tid.... selvom det, som du skriver, måske ville gøre at jeg slækkede eller ikke puttede samme kræfter i.
Jeg må bare vente og se ;-D

Marianne's mening sagde ...

fisker: Jeg ved det ikke lige... måske engang... ;-)

Marianne's mening sagde ...

Valdemarsro: Jeg tror, det er rigtigt at ens mavefornemmelse er den man tit kan rette sig efter. Men ind imellem kan jeg godt tvivle lidt, og derfor ville et smugkig være passende ;-)

Jeg saters på min fornemmelse.... tror jeg ;-)

Søster Lagkage sagde ...

Hvis det, du er i tvivl om, er hvorvidt du skal købe chokolade til gæsterne fredag aften eller ej, så synes jeg bare, du skal kaste dig ud i det... Køb løs min pige og se at fremtiden vil være dig lys og god ;-)

Marianne's mening sagde ...

søster lagkage: Jeg håber, du var tilfreds med udvalget ;-)