blog top

onsdag den 27. august 2008

Den allerførste gang efter ferien...

Første arbejdsdag efter ferien. 11 timer er gået, og hvor er det rart at være tilbage, trods forandringer, jeg ikke er tilfreds med.

Jeg siger min mening. Jeg er virkelig vokset med tiden deroppe. Jeg har fået hår på brystet og er 'ligeglad' med at sige min mening!
Og så får jeg god feedback fra kollegaer, der mener jeg får sagt fra på en god måde, og ikke en brokkendemåde. Selvom jeg syntes, jeg bare brokker og brokker mig.

Jeg er blevet vejleder for en studerende. Spændende.
Jeg kan være med til at præge hendes uddannelse. Skabe en forhåbenlig god kollega engang i fremtiden. Måske give hende blod på tanden til at vælge at arbejde med udviklingshæmmede. For mit arbejde, er ikke det mest prestigefyldte job i pædagogbranchen, hvilket jeg ikke forstår.
Tænk at komme så tæt på andre mennesker og deres familie. Tænk at være en så vigtig del af et andet menneskes hverdag.

Jeg tænker meget over nyt arbejde. Gennemsnittet for offentlige ansatte er vist mellem 5-7 år, så ud fra det, er det snart på tide med et nyt job. Men jeg må jo indrømme, jeg holder meget af mine beboere. Jeg vil dem. Så jeg bliver vist lidt endnu...

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg synes, det er meget spændende for dig, at du skal være vejleder for en studerende! Er det virkelig sådan i dit fag, at man bør søge nyt job efter nogle år? Det er lidt hårdt, hvis man er glad for arbejdspladsen og menneskene der.

Shabby - Marianne sagde ...

Du er da virkelig vokset med opgaven. Husbonden her i hjemmet er i gennemsnit max 3 år i sine jobs - så søger han nye græsgange

NILLE sagde ...

Der er nok noget der evd de 7 år! Men du ville vel blive i den samme branche eller? Det er da et skulderklap at få en studerende - flot gået! Måske kan det også give dig mulighed for at se tingene lidt udefra ved at skulle "forklare" hende det hele? Det giver altid et godt perspektiv at skulle iagttage sit arbejde!

Marianne's mening sagde ...

Madame: Det er altid godt at have studerende, for så er man tvunget til at sætte ord på sit arbejde.

Det er ikke sådan, at vi bør søge nyt arbejde efter nogle år, men jeg kan mærke, at jeg er ved at trænge til lidt forandring.
Det er en forholdsvis stabil arbejdsplads jeg er på.

Marianne's mening sagde ...

Shabby-Marianne: 3 år, detvar hurtigt, syntes jeg, men jeg kan også kun sige, at mine 5 år er fløjet afsted :-)

Jeg tror, det er sundt at opleve en anden arbejdsplads og verden.

Marianne's mening sagde ...

Nille: Jeg ved ikke helt, hvad jeg gør og søger efter.
Har tænkt på en gammel drøm, at tage uddannelsen som tegnsprogstolk, eller måske vælge noget helt andet. Men det skal være noget med mennesker, måske plejehjem, altså i terapien?

Jeg ved det ikke.

Med hensyn til studerende, så går det på skift hos os, og nu var det vist min tur ;0)
Men jeg tror også det er sundt, for så skal jeg nemlig forklare og sætte ord på vores gode arbejde ;0)