blog top

mandag den 1. december 2008

Eftertanke...

Komplimenter, jeg har fået, og jeg tror var ment som søde:

  • Jeg mødte en studiekammerat. Han havde vist ikke set mig uden dreads, og udbryder: 'Hvor ser du godt ud, altså det er meget bedre nu.'

  • I lørdags mødte jeg en fyr, som jeg åbenbart har gået kort i skole med. Han fortæller, at han kan huske mig: 'Du var jo en hippie dengang, men nu ser du heldigvis pæn ud!'

  • Jeg mødte en kollega, jeg ikke har set længe. Hun spørger, om jeg nu har det godt. Ja, siger jeg, mens hun så siger... 'Du har da også fået nogle gode kinder...'
Jeg smiler vist bare, så de gode kinder strutter frem ;0)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror også de var ment som søde kommentarer :-D

Marianne's mening sagde ...

Fisker: Jeg kender de to af dem godt, og ved at de ikke har ment det, så slemt. Det var bare bagefter, jeg kom til at tænke på betydningen af det, de havde sagt, og så grinede jeg faktisk :0)

Madame sagde ...

Det var virkelig sjovt at læse, Marianne - ja, jeg er sikker på, at det hele var kærligt ment :-)

Lotten sagde ...

Det er jo ikke altid, at komplimenter bliver serveret på dne heldigste måde - men dem her tror jeg altså bare, du skal tage til dig og glæde dig over!
Jeg har jo ikke kendt dig med dreadlocks, men jeg synes du ser pivgodt ud nu!

Shabby - Marianne sagde ...

Og hvor har de ret... da jeg så dig i julefrokost kjolen med din nye halskæde tænkte jeg; whauuuuu og ikke kun ser du godt ud - din sjæl er så smuk Marianne :-)

Nille sagde ...

Det er da absolut positive kommentarer - sådan skal du tage dem! Det er da dejligt at se sund og rask ud - og når man så samtidig ser så kanongodt ud i festtøj!

Marianne's mening sagde ...

Madame: Ja, jeg tror også det var kærligt ment, med måden det blev sagt var jo komisk :0)
Heldigvis kender jeg dem.

Marianne's mening sagde ...

Lotten: Nej, det blev nemlig sagt på en ret sjov måde, og heldigvis tager jeg det ikke tungt :0)

Mine dreadslocks var voldsomt for mange i byen, som er meget konservativ, så selvfølgelig fandt det ikke i manges smag, men jeg kunne lide dem :0)

Marianne's mening sagde ...

Shabby: Din søde kommentar gjorde mig rørt! Tusind tak for dine søde ord :0)

Marianne's mening sagde ...

Nille: Ja, men jeg er ikke ret glad for mine kinder, for når de strutter for meget, er det nemlig vægten, der er steget. Men jeg tror, da hun tog fat i kinderne, at hun mente det var godt jeg var sund og klar igen ;0)