blog top

onsdag den 10. december 2008

Hep Hep Hep...

Spinning er overstået for i dag.
Der skal træning til, for jeg syntes, den søde tand er stor for tiden og et par kilo er flyttet ind. Det er jeg ikke ret tilfreds med, men jeg ved, at i denne måned er det utopi at tro, jeg kan holde mig væk fra det søde.

I dag fik jeg at vide, at når man kunne deltage i den basis time, træneren gennemførte, så kunne man sagtens klare en øvet time. Det skal prøves.
Næste fredag er jeg klar til spinning i Sydhavnen, for der er svoger træner, og jeg er i København. Så skoene skal pudses, så de glimter endnu mere, så københavnerne bliver blændet ;0)

Aftenarbejde er der i dag og så to dejlige fridage.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja december og søde ting hører vist sammen :-) Men med den iver du ligger for dagen, skal du nok komme af med dem igen.....

Mange hilsner
Birthe

Anonym sagde ...

Du bliver saa sejt i dine skinnende sko derovre i Koebenhavn :-)

Jeg var til spinning i gaar aftes hos Hr. Slavepisker - det foeles som om vi stod op hele timen (hvilket vi naesten ogsaa gjorde) av, av av!Men det giver lyst til mere ;-)

Anonym sagde ...

Keep up the spirit, det er godt at du går til det på den måde med spinning :)

Marianne sagde ...

Birthe: De søde sager er der jo, og det er virkelig ikke realistisk for mig, ikke at smage. Men i det nye år....såååå..... ;0)

Marianne sagde ...

Fisker: Ja,tror du ikke jeg kommer til at passe ind ;0)

Det er sjovt, som vi beskriver, hvor hårdt det er, og hvor ondt det gøre, og trods det glædeligt beskriver at vi jo skal afsted igen :0D

Det er godt vi kom i gang med det spinning ;0)

Marianne sagde ...

Leif: Tak for opmuntrende ord!

Tænk, at blive så glad for at prøve en ny form for motion. Jeg har altid talt dårligt om spinning og ikke forstået, hvorfor folk gik til det... jeg pakker sammen og taler nu pænt om det :0)
Men jeg vil sige, at trænerne har en god indvirkning på mig og min træning. Heldigvis har jeg mange gode trænere i mit fitness center :0)

Madame sagde ...

Rigtig god fridag, Marianne! Det er godt gået med din træning :-)

Nille sagde ...

Du bliver total bling-bling ovre i København ;-)

Og som du siger - det må virkeligt vanedannende, når I to piger frivilligt sætter Jer i sadlen gang efter gang! Stærkt!

Marianne sagde ...

Madame:TAK!! Både med træning og fridag :0)

Marianne sagde ...

Nille: Total bling-bling ;0)

Der må være noget med det spinning der. Og det er dejligt at kunne dele og få opbakning herinde, og dele glæden med sporten ;0)