blog top

tirsdag den 30. december 2008

Lige om lidt...

Her sidder jeg dagen før dagen.
Hvor den store fest skal finde sted. Årets fest! -som ofte tit ikke bliver så stor, som man lige havde håbet på.
Jeg var til en rigtig god fest sidste år, men ofte bliver det vist ikke helt til, hvad jeg lige havde regnet med.

Derfor passer det mig fint, at jeg ikke i år skal lede efter tøj, sko, købe ind og huske drikkevarerne. Ikke at have tømmermænd dagen efter!
I år passer det mig så meget, at jeg kan mærke glæden helt ned i maven, at jeg skal på job og så bare hjem til mig selv.
Chips og kransekage er indkøbt. Cola på køl. Dvd'er, som skal ses, for jeg giver Jens ret, der er ikke det store i tv'et.

Tæt med min telefon, vil jeg skåle nytåret ind på min egen måde, ligesom jeg har lyst til

Jeg er heldigvis kvikket op efter at have svoet det meste af dagen. Halsen er ikke så øm mere, så heldigvis kan jeg komme på job i morgen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er også fuldstændig klar, og jeg håber at det bliver en fredelig og rolig nytårsaften. Bare at der ikke er nogen af naboerne som har planlagt at holde fest.... det holder jeg simpelthen ikke ud! Det er lige ved at jeg bliver sådan lidt småhysterisk bare ved tanken.

Marianne's mening sagde ...

Jens: Der er vi igen ens... jeg er nemlig bange for at min underbo skal stå med en fest og gæster. Og jeg skal møde igen dagen efter klokken8, så jeg vil gerne have lidt søvn!

Men ellers jeg vi to klar på en stille og rolig nytårsaften med os selv og katte!
Bedre bliver det da ikke :0)

Shabby - Marianne sagde ...

Også her bliver det en meget stille aften - faktisk mere rolig end juleaften og det er sådan vi nyder det. Marianne du ønskes et godt og lykkebringende Nytår - jeg er så glad for at havde mødt dig - for du er altså ganske enestående. Mange kram her fra ønskeøen

Marianne's mening sagde ...

Shabby: Tusind tak! DU varmer mit hjerte. Tak for gode samtaler med dig som menneske, med din som pårørende. Jeg tager dine ord til mig!

Jeres nytår lyder som en rigtig god en.
Jeg vil ønske dig og din familie et godt nytår med masser af gode og lyse timer!

Vi ses :0)