blog top

tirsdag den 20. januar 2009

Læsning og store tanker...

Jeg tror, jeg vil hygge mig med min bog.
Jeg trænger til fri og lidt ferie. Måske fordi jeg ved, at den er tæt på.
København er snart den by, jeg opholder mig i.

Jeg skulle have været et en dobbelt spinningstime med min svoger, men centret har aflyst den ene time, så nu nøjes vi med en øvet time. Jeg glæder mig meget. Han er en ret god instruktør. Han bruger fedt musik, og jeg opnår en fordybelse og en ro til at gå ind i mig selv, mens sveden drypper af mig. Jeg glæder mig til hans træningstime.

Ellers bliver der tænkt store tanker. Mere kan jeg ikke sige lige nu, men håber engang at kunne lufte det. Jeg tænker og tænker... tænker på mig selv!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu kan jeg jo desværre ikke spinne, men når jeg er på crosstraineren, så oplever jeg faktisk også at jeg går lidt ind i mig selv.........og pludselig flyver tiden afsted! :-)

Hmmm, ved ikke helt hvad jeg skal skrive ang. dine tanker. Jeg kan godt fornemme at der er noget, det synes jeg at jeg har kunnet fornemme ved de sidste par indlæg. Jeg kan dog ikke helt fornemme om det er godt eller skidt (jeg er jo trods alt ikke clairvoyant :-D

Knus og varme tanker
Birthe

Anonym sagde ...

Wow, dobbelt spinning! En skam at det ikke kunne blive til noget alligevel. Jeg har endnu ikke turdet gøre det, men det skal helt klart prøves ;-)

Jeg har forresten læst Henriettes Kaiser. Hils hende og sig at hun endnu engang har formået at fange mig på den intense måde.

Glæder mig til at høre om tankerne...

Marianne sagde ...

Jeg har overvejet at gå til spinning i vand :-) Måske vi skulle prøve det sammen ....

Marianne sagde ...

Birthe: Det er sådan en fed følelse at komme fuldstændigt ind i sig selv og så bare okse derud af :0)

Du har jo nok fornemmet rigtigt... jeg tror, det er til den gode side. Nu må jeg se :0)

Knus tilbage til dig :0D

Marianne sagde ...

Fisker: Jeg ved altså ikke om jeg havde overlevet en dobbelt time.... med tænk om jeg kunne klare det, så ville det være sejt!

Jeg skal da hilse Henriette mange gange! Jeg ved, hun bliver glad for din mening om Kaiser. Godt du kunne lide den :0)

Og tankerne, jeg håber at kunne dele engang... snart...

Marianne sagde ...

Shabby: Spinning i vand, har jeg set på tv. Jeg er jo noget blufærdig med den der svømmehal, men det kunne være sjovt at prøve.
Måske kan vi prøve en dag sammen :0)