blog top

torsdag den 20. august 2009

Man går ikke med stiletter i New York...

Klokken 6 var to pige friske igen, men det er alt for tidligt at starte dagen der.
Vi startede så med at spise lidt chokolade og chips, for klokken var jo allerede 12 i Danmark! I går aftes fik vi ikke aftensmad, da maven var fyldt, og fødderne gjorde ondt. Det blev ikke til en bustur, da vi mente det var for dyrt. Heldigt, for det begyndte at tordne og regne, men der lå vi i sengen.
Vi startede dagen med at tage til Harlem.Vi skulle have spist morgenmad hos Amy Ruth's, men lige præcis i dag, åbnede de først klokken 12. Heldigvis havde vi en anden adresse, og morgenmaden blev spist hos Sylvia's.
Soulfood blev det til. Vafler med friturestegt kylling. Det lå tungt i maven, men godt var det.Herefter gik vi til Seinfelds restaurant, Monks. I virkeligheden Tom's.Carrie's hus ledte vi efter, men fandt det ikke. Nu ved vi hvorfor, og vi vil lede et andet sted fredag.Vi får gået en masse, og efter indkøb af træningstøj.
Masser af dejligt træningstøj og ikke mindst nye løbesko, blev gåturen helt anderledes. Skoene blev nemlig indviet.
Et glimt af byen...Flotte chrystler.Sidst på eftermiddagen valgte vi at slappe af med en manicure til mig...
... og en pedicure til veninden. Ganske dejligt, og se lige nogle fine negle, jeg nu ejer.Om lidt vil vi spise på John's Pizzeria. Jeg har været der før, og ved at det er godt mad.

Jeg nyder, men det ved I vist.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Marianne
Hvor er det skønt med liveblogging from over there :-D
Hold op hvor i oplever meget på en enkelt dag. Men der er jo heller ingen grund tl at spilde tiden. Dejligt at læse hvordan du nyder det.

Knus Vita

Superskurk sagde ...

Aj......men hvor jeg længes!

Hvis tiden er til det skal i også et smut forbi Katz Deli og smage deres helt forrygende pastrami sandwich.
http://www.katzdeli.com/
Ha' endnu en forrygende dag

Anonym sagde ...

Åh, hvor er det bare skønne billeder og sikke en masse lækkert træningstøj du har fået købt dig! :-) Jan forelskede sig også i en Nike outlet da vi var derovre og han får stadig julelys i øjenen ved tanken.......
God solid morgenmad, som der kan gåes mange km på og godt at du fik nogle sko der er til at holde ud at gå i. Når man går rundt i NYC, går det ikke at have ondt i fødderne, så nydes byen ikke rigtig og newyorkerne kigger ikke underligt på en, næsten ligemeget hvad du går i :-)

Tag et STORT bid af æblet fra mig - og godt billed af Chrysler, en af mine yndlings bygninger....

Knus
Birthe

Anonym sagde ...

Årh mand, hvor ser det godt ud. Jeg tænker rigtig meget på jer. Nu er klokken f.eks. 6:15 hos jer, og måske sidder I igen og spiser chips. Jeg er ikke overrasket : )

Jeg håber meget, at I finder Carries hus. Jeg læste på nettet igår, da jeg ledte efter den rigtige adresse, at man ikke må tage billeder eller sidde på trappen længere.

Jeg glæder mig til at læse mere. (Det er god underholdning, når man sidder og ammer klokken 3 om natten i DK!)

Kh H

Anonym sagde ...

Fik I forresten bestilt bord på den mexikanske, så I er klar til i aften?

Kh H (igen igen)

Nille sagde ...

Skønt med en manicure... lækker som du ser ud!
Der bliver gået meget på citytrips - så stiletter nytter ikke... det er kun i SATC desværre ;-)

Nyd det!!!