blog top

tirsdag den 6. oktober 2009

Træning, træning...

Dagen er gået fra skoledag til fridag. Det passer mig ganske fint. Jeg får tid til at læse skoleting og har tid til de lektier, der venter på at blive vinket af.

I aften står den på træning. 2 timer. Jeg er nu oppe og træne 6 timer om ugen, hvor den ene time går til at løbe 10 km på løbebånd.
Jeg er ret glad for at træne så meget; jeg får tankerne ud af hovedet, og efter en skoledag er der rart at få sved på panden via træningen.
5 kg er væk fra mig, hvilket er ganske dejligt. Det var et urealistisk mål for mig, men det er nået. Dog ved jeg, at de sagtens hurtigt kan komme på igen.
Min kost er blever reguleret. Jeg spiser ofte end jeg fik gjort, da jeg gik på arbejde. Jeg spiser sundt. Ingen slik i hverdagen, og ikke ret meget i weekenden. Colaen er blevet til danskvand
Jeg er ikke blevet hellig! Jeg tænker mig bare om. Har lysten til at være god ved min krop, for jeg kan lide resultatet.

Nu skal jeg have morgenmad.
Jeg tror, det kan blive en dejlig tirsdag!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen tillykke med at du har nået dit mål! Det er godt klaret at du får tid til at træne samtidig med, at du går i skole. Måske skulle jeg følge dit eksempel og ænder min kost? :-) Ha en rigtig god dag!

Maja Kirstine sagde ...

Flot klaret med kiloene, som er blevet smidt!
Jeg gjorde selv det samme for nogle år siden og samtidig røg mit forbrug af dansk vand helt i vejret - jeg var jo sund tænte jeg!
Men, men, men intet er så godt, at det ikke er skidt for noget. Den høje mængde kulsyre i dansk vand er rigtig dårligt for tænderne og gør dem "skøre" og gennemsigtige. Så jeg har fået påbud af min tandlæge på at skrue mit forbrug ned. Pas på det samme ikke sker for dine tænder - det er en træls bivirkning ;o)

Newyorkerbyheart sagde ...

Hvoer er det dejligt for dig og hvor bliver du altså sund ;-) Sund i krop og sjæl, det er det bedste.....

Madame sagde ...

Det er dejligt at læse, Marianne, hvor er det flot!
Jeg blev jo selv lidt hellig for et par år siden og gik over til sund kost - jeg synes, man får det meget bedre af det :-)

Marianne's mening sagde ...

Emma Lovise: TAK :0)
Jeg får koblet af ved at træne om aftenen. Komme ud og bevæge mig.
Det med ændring af kost. Jeg spiser ofte nu. Morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddag og aften. Og så spiser jeg mandler, blåbær -når de ikke er for dyre og mange gulerødder.

Jeg håber, det kan give lidt motivation til små skridt i hverdagen ;0)

Marianne's mening sagde ...

Maja Kirstine: TAK du :0)
Det er fedt, når det sker.

Det med danskvandet...jeg ved det godt, siger jeg med røde kinder, men heldigvis er det måske 1,5 l jeg køber i løbet af en uge, så det er ikke vildt, det jeg drikker...
Men du har jo ret i at der er bivirkninger, men indimellem er det dejligt med bobler.

Tillykke med dit nye hus :0)

Marianne's mening sagde ...

Birthe: Jeg har det bare så dejligt for tiden. Dejligt, ikke at tænke og have hang til søde ting hele tiden! Det er ret befriende ikke at skulle tænke på slik hele tiden.

Jeg nyder forandringen i mig hverdag og på min krop.

Marianne's mening sagde ...

Madame: Man får det jo meget bedre! Men hvor skal man selv være klar til det, ellers virker det ikke.
Jeg har før tvunget mig til kun at spise slik i weekenden, men kunne ikke overholde det.
Nu er der ingen problemer.

Dejligt at manden er hjemme igen :0)