blog top

torsdag den 11. november 2010

En sen aften i New York med Spis Bed Elsk...

Jeg så den i august måned. I en biograf i New York. Med popcorn og cola. Det var varmt, både da vi gik ind og da vi kom ud sent aftenen, men med stadigvæk mange mennesker i gaderne.


Den var god. Den passer perfekt ind i mit liv, for jeg har og er på en rejse. En opdagelsesrejse det sidste år. Jeg har lært så meget om mig selv. Mange ting var så genkendelige i filmen, at tårerne kom frem.

...

Tre måneder senere er jeg stadigvæk på rejse. Opdagelsesrejse. Jeg er på opdagelse, lærer nye ting, tør nyt og har stadigvæk helt nye -lidt skræmmende, på den gode måde- begivenheder at se frem til.

Først er der nyt studieprojekt, der bliver skudt i gang i morgen. Jeg er fyldt med energi, og så skal jeg løbetestes om 14 dage. Der er vist sagt ja til en hel- og halvmaraton...men det er en helt anden historie.

Se filmen, Spis Bed Elsk. Den er smuk!

2 kommentarer:

Lotten sagde ...

Jeg læste bogen for et års tid siden - ikke stor litteratur, men absolut med nogle fine pointer og et godt budskab. Ved lejlighed vil jeg gerne se, om det er lykkedes filmen at fange bogens stemning :-)

Marianne's mening sagde ...

Lotte, jeg tror faktisk godt, du kan blive skuffet over filmen.
Jeg tror, jeg kunne lide den, da det var en kombination af New York, genkendelighed i sætninger, der blev sagt og bare et dejligt tidspunkt i mit liv.

Der var nemlig nogle fine pointer og budskaber, som bare ramte plet i mig.

Jeg håber, du vil blive overrasket på den gode måde :o)