blog top

onsdag den 22. december 2010

Julefreden sniger sig ind...

Julefreden er lige så stille ved at sænke sig.I mandags var jeg så heldig, at hende her havde tid at tilbringe med mig. Hun har travlt, når hun endelig er i Danmark, og derfor blev jeg så glad for, at vi kunne bruge en hel dag på snak, shopping og mere snak. Jeg fik set hendes fine mave. En helt igennem hyggelig dag!


I går gik turen til Århus. Bazar Vest og IKEA med veninde. Julefrugt i lange baner er indkøbt, så ikke alt bliver slik og søde sager. Dog står den en hel bærepose med slik og nødder i køkkenskabet, klar til familien kommer til Svinefest 2. juledag.

I går blev det også til en 19 km løbetur. Det er først inden for det sidste halve år, jeg er begyndt at løbe ude, og hvor er det fantastisk. At opleve naturen skifte udseende. I går i frost, stod månen orange, stor og tyk. Lyste så smukt på den hvide jord.

I dag er dagen starten med lidt træning, som den sikkert også vil slutte af med. Men inden da, er der afslapning. Små indkøb og ellers bare ro.

Jeg venter på, at Søster i København med nevø kommer med toget. Hun er strandet i Høje Tåstrup. Jeg håber, de snart er i varmen i et tog og på vej hjem.


4 kommentarer:

Therese sagde ...

Julen, lyder ikke så tosset, når man hedder Marianne :-)

Jeg håber for din søster, at de kommer over til det jyske, uden for megen forsinkelse.

Julekram, herfra <3

Marianne's mening sagde ...

Therese, jeg kan skam ikke klage, men din jul og hele december måned lyder nu også skøn.

Søster er endelig med tog nu, men det forlyder hun skal af i Århus. Jeg håber, den sidste del af turen vil blive nem for hende. Med barn , oppakning og julegaver.

Juleknus til dig!

Fisker & Fernández sagde ...

Tak for en rigtig god og ikke mindst hyggelig dag, Marianne! Jeg er så glad for at du gad at drage helt til Aalborg for at tilbringe den med mig :-)

Marianne's mening sagde ...

Jeg nød virkelig dit selskab i Aalborg. Tak fordi, du havde tid til at se mig. endelig lykkes det :o)

Hils dine forældre og sig tak for kaffe.