blog top

tirsdag den 6. september 2011

Måske er det slut...

Her er stille. Meget stille. Jeg går med tankerne om at lukke og slukke og sige, det var det.
Der er stadigvæk få, som kigger ind. Det er betydningsfuldt, men alligevel får jeg ikke skrevet. Hvem I er, ved jeg ikke. Jeg er dog glad for, at I kigger forbi.

Måske skal jeg bare lade bloggen stå åben. Måske får jeg lyst til at skrive igen. Måske skal jeg lukke den helt, så alt mit skrevende er væk.

Jeg tænker lidt tid endnu. Tak fordi der stadigvæk er få, der læser med :)

14 kommentarer:

Lotte sagde ...

Jeg er en af dem, som fortsat læser med :-)
Forstår godt at du spekulerer over bloggens fremtid - det er ikke ret længe siden, jeg selv var igennem samme dilemmatankerække. Jeg har dog valgt at lade bloggen leve. Mest af alt fordi jeg har nogle gamle indlæg, som stadig bliver læst (og tilmed kommenteret på), men også fordi jeg næsten ikke nænner at skrotte bureauet helt... Til gengæld ved jeg jo godt, at det kommer til at være et andet sted jeg skriver, når vi først er taget ud at sejle.

Jeg tror, at det vigtigste er, at du vælger det, der føles mest rigtigt for dig - du skal ikke spekulere over, hvad andre tænker. Måske er der i virkeligheden også mange af os (dine læsere) som også kender dig på FB og får nyt fra dig ad den vej?

Marlene sagde ...

Jeg stemmer imod. Og synes du skal fortsætte. Jeg hepper!

Ida sagde ...

Jeg kigger også stadig forbi fra tid til anden.

Bare fordi du ikke har lyst til at skrive lige nu, kan du jo godt lade bloggen leve... måske en dag får du igen lyst til at dele, hvem ved...

Karina sagde ...

Jeg er så en af dem der kigger forbi ind imellem. Har selv overvejet hvad jeg skal gøre med min egen blog, for jeg får heller ikke vedligeholdt så tit som jeg gerne ville, men ind imellem har man jo lidt alligevel, og så er det jo meget rart at kunne sende det ud i verden. Håber du finder den løsning der er bedst for dig.

Marianne's mening sagde ...

Dejligt med opbakning. Jeg tænker endnu.
Jeg havde tænkt på at lukke helt, men måske skal jeg bare lade stå åbent og så have muligheden for at skrive, hvis lysten kommer igen...

Lotte, du har ret i, at jeg skal mærke, hvad jeg selv vil. Måske skulle jeg skrive meget mere om mine nye mål omkring min fitness... Så må folk jo læse med eller hoppe over, hvis det bliver for kedeligt.


Marlene, Ja... det er jo rart at følge med hos dig, både via blog og alle de andre muligheder vi to har.


Ida, jeg tror, du har en pointe der. At lade den stå åbent. Måske skulle jeg bruge tid på at friske den lidt op?


Karina, TAK for din kommentar. Dejligt at vide, du kigger fordi :-)
Jeg tror måske jeg vil friske bloggen op, når lysten er der, og så skrive om det der for tiden optager mig mest, træning :-)
Jeg håber, du finder en løsning for dig. Måske skal vi bare lade stå åbent og så se :-)


TUSIND TAK for jeres kommentar :-)

Natmaleren sagde ...

Hej Marianne,- jeg kan godt forstå dine tanker omkring bloggen, jeg har selv været der.
Mine skriverier kommer i perioder og der kan gå længe mellem hver gang. Jeg har dog besluttet at den skal have lov til at blive for der er stadig nogle der kigger forbi, utroligt nok:-)
Og det samme sker jo også hos dig, at der stadig er nogle der lægger vejen forbi. Så lad være med at slette den men lad den stå åben til du igen har lyst til at blogge.

Grønlandsposten sagde ...

Ja, jeg kigger også stadig forbi af og til :-)

Anne Mette sagde ...

Lad den stå åben, please :-) Har jævnligt læst med gennem årene, og synes det vil være ærgerligt hvis du sådan helt forsvinder fra blogverdenen...

Marianne's mening sagde ...

Natmaleren, Jeg så også du lige har været tilbage. Der kiggede jeg med :-)
Jeg blev overrasket på den gode måde, da jeg så der var nyt fra dig.


Grønlandsposten, Det glæder mig, at du kigger forbi. Det samme gør jeg hos dig :-)


Anne Mette, Tusind tak for din kommentar. Hvor blev jeg glad og du fik mig til at smile.
Jeg vil lade stå og måske snart skrive lidt igen. Så håber, du kigger forbi igen :-D

Anne Mette sagde ...

Pyha, det var da dejligt at høre :-) Og jo da, jeg bliver skam ved med at kigge ind engang i mellem. Nogle gange også for at finde noget i dit arkiv, som jeg kan huske at have læst og gerne lige vil se igen. Måske jeg meget apropos skulle genopfriske dit New York - jeg rejser nemlig dertil i morgen tidlig :-)

Marianne's mening sagde ...

Anne Mette, Dejligt at høre, du ligefrem går tilbage og finder gamle indlæg.

Og RIGTIG GOD TUR TIL NY! Jeg må sige, jeg er misundelig.

Anonym sagde ...

Jeg kigger forbi med mellemrum.

1) hvis du begynder at skrive mere igen og samtidig gør opmærksom på dig selv ved at smide nogle kommentarer hos os andre, så er jeg sikker på, at alle dine gamle læsere stadig er her! Hvis du har lyst til at fortsætte, så er der intet som hindrer dig.

2) Hvis du ikke har lyst til at fortsætte, så synes jeg, at du bare skal lade bloggen stå. Måske får du lyst igen om et år eller to. Eller tre... eller fire. Så ville det være ærgerligt, hvis du havde slettet denne blog og skulle begynde helt forfra.

3) Hvis du aldrig får lyst til at blogge igen, så synes jeg stadig at bloggen har en værdi. Du har stadig skrevet en masse indlæg og på et eller andet tidspunkt bliver det sjovt at se tilbage på det.

Madame sagde ...

Kære Marianne, jeg tilslutter mig, hvad Jens skriver.

Ønsker dig en dejlig weekend og håber at se dig igen til blogtræf i København.

Marianne's mening sagde ...

Jens og Madame, Så er jeg vist tilbage :-)

Tak for jeres kommentar :-D