blog top

søndag den 27. november 2011

Der er hul igennem...

Så blev stilheden brudt. Fordi jeg havde lyst. Lyst, fordi der sker så meget i mit liv af nye spændende udfordringer. Udfordringer af de gode.

For mig har 2011 været et frygteligt år, som bare skal overstået. Faktisk hører jeg mange sige det samme.  Det er et dårligt år. Jeg har derfor store forhåbninger til det nye år, som langsomt sniger sig ind.

Dog har der været gode stunder i 2011. Nye veninder. Som jeg mødes med og drikker drinks med. Taler i timevis med og har hygger med.
-Og så er jeg blevet instruktør. Sådan en, som sidder på et podie og taler i mikrofon mens sveden drypper af en og farven i hovedet går fra lys til fin pink farve. Jeg er blevet spinningsinstruktør.
Faktisk er jeg blevet spurgt før, om jeg ikke ville undervise, men nej tak. Mange tak Tusind tak, har svaret været. Nu har jeg sprunget ud i det, og indrømmer: Det er fedt!

Ellers har den tavsetid budt på Skanderborgfestival, hvor jeg tog afsted med veninde uden at have et sovested. Det fandt vi dog.

Har fået sommerfugle i maven af, at være tilbage i mit gamle fag som pædagog. Jeg er hjemme igen! Jeg er lykkelig der.

Jeg har haft gensyn med mennesker, jeg boede med i 7 måneder på en højskole. Vi have ikke set hinanden i 18 år, men hvilket varmt og dejligt gensyn. Knus og kys. Grin og minder blev delt.

...

Lidt nyt fra mig. Det er faktisk dejligt at dele igen!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej, hej, hej.... jeg synes det er rigtig dejligt at høre lidt nyt. Men det er træls at 2011 har været et dårligt år for dig.

Jeg er selvfølgelig lidt forbavset over, at du er tilbage i dit gamle job, men det er fantastisk at du er glad for det og kombineret med et job som spinninginstruktør, så tror jeg du har skabt alle forudsætningerne for at 2012 bliver det bedste år nogen sinde! :-D

Marianne's mening sagde ...

Jens, Mange er forbavset og får et trist ansigtsudtryk, når jeg fortæller jeg er tilbage i mit gamle job. Men jeg har forandret mig på de to år, jeg var væk derfra og stedet har forandret sig. Nu får jeg sommerfugle i maven af lykke over at være tilbage. Men jeg passer på mig selv :-)

Jeg håber virkelig at 2012 bliver godt. Allerede nu er der taget beslutninger der gør, at det MÅ blive bedre end 2011... godt det år snart er slut :-)

Må 2012 blive det bedste år, som du skriver. Jeg håber det for os begge to.