blog top

søndag den 11. marts 2007

Weekend, søndag kl 15

Min weekend er startet og er kort.
Jeg havde fri fra arbejde kl 15, og tog direkte op til min mor, hvor store- og lillesøster og to børn ventede med varm cacao og boller.
Jeg havde fået lov til at bestemme aftensmaden, så det blev frikadeller, kartofler, hvis mælkesovs og jordbæsyltetøj.
Det kan jeg godt lide....

Nu er jeg hjemme hos mig selv igen. Er træt. Skal møde imorgen kl 8.00, men kan så se frem til en fridag på tirsdag. Det er det gode ved at arbejde på en døgninstitution, at have fri på hverdage, da vi arbejder morgen, aften og weekend.

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Jeg ville gerne have været der til søstertræf hos mor og varm cacao!

Du må have en fortsat god aften og god arbejdsdag i morgen :-)

Marianne's mening sagde ...

Henriette- Det var hyggeligt. Træls du bor så langt væk på sådan en søndag efermiddag. Og som mor jo plejer, havde hun bagt gode boller og varmet cacao, uhmmm. Lige som vi plejer ;-)

Selv god arbejdsdag til dig også

Natmaleren sagde ...

Varm cacao m flødeskum tænker jeg på når jeg læser om jeres dag, det er godt nok længe siden jeg har fået det, så det ku være at jeg en af dagene skulle lave det:-)
God arbejdsdag i morgen, og god fridag på tirsdag.

Marianne's mening sagde ...

natmaleren- skynd dig inden vejret bliver for godt ;-) Jeg husker at vi tit kom hjem fra skole og der var varm cacao og nybagte boller. Vi har været så heldige at vores mor var dagplejer og var arbejdede i hjemmet. Hvor tit det var ved jeg ikke, men jeg husker det som meget ofte. Et minde jeg nyder at have med