blog top

torsdag den 13. september 2007

En date

Imorgen skal jeg til Århus. Jeg skal med tre piger fra arbejdet til Århus for at shoppe. Jeg skal se på støvler, et kaffe kop og måske tøj.

Men det er ikke det eneste jeg skal i Århus.
Når de andre er taget hjem igen, skal jeg nemlig mødes med en.
Jeg har en date ;-)
Jeg skal for første gang mødes med en blogger. En som jeg kun kender herfra. Jeg glæde mig rigtig meget, men er nervøs. Jeg er ikke god til nye mennesker, jeg bliver nervøs, bange for ike at leve op til forventninger. Mon hun nu syntes jeg er lige så sød, som hun syntes, jeg er nu?

Det er Anne jeg skal møde, og heldigvis kan jeg læse hos hende, at hun og jeg har det på præcis samme måde. Det er rigtig dejligt, for jeg glæder mig rigtig meget til at møde hende.

Jeg går tidlig i seng for jeg vil være frisk :-)

10 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Jeg har mødtes med 3 bloggere og det har altså været så stor en oplevelse. Jeg tror det er ligegyldigt hvad du har på - det er jo bloggeren man vil møde.... Men jeg kan godt forstå din fornemmelse. Om 2 uger skal jeg mødes med nr.4 blogger.... Og hvergang så er jeg spændt på at se mennesket bag bloggen. Du kan glæde dig.

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Det er nemlig bloggeen jeg vil møde og jeg glæder mig, men er spændt. Du har godt nok mødtes med mange. Jeg syntes det lyde så hyggeligt, når I andre har skrevet om det.

Jeg glæder mig allerede :-D

fisker & fernández sagde ...

Ej, hvor hyggeligt! Gid det var lidt nemmere for mig at svinge forbi, så ville jeg også besøge dig :-)

Marianne's mening sagde ...

fisker & fernández: Det kunne være hyggeligt hvis du også lige kunne komme forbi. Du ville være så hjertelig velkommen! Det kunne jeg godt tænke mig :-)

spunky sagde ...

hæ hæ
rigtig god tur og oplevelse i den jyske hovedstad!

i er et par seje tøser!

Marianne's mening sagde ...

Spunky:Mange tak :-D
Jeg er ikke kommet i seng endnu, men snart. Mon jeg så kan sove ;-)

Sifka sagde ...

God tur, Marianne og hils i Århus:)

Marianne's mening sagde ...

Sifka: Mange tak og jeg skal nok hilse i Århus :-)

Mia sagde ...

God tur til Århus, og god fornøjelse med blog mødet :o) Jeg håber det kommer til at gå fint. Dine tanker er i hvert fald meget naturlige - sådan ville jeg også have det!

Marianne's mening sagde ...

Mia: mange tak. Det var rigtig hyggeligt