blog top

onsdag den 12. september 2007

Så skøn en onsdag

Der har været personalemøde og hvor har jeg dog dejlige kollegaer.

Efter mødet kunne vi lige nå at komme en tur i ud i det blå med en gå tur rundt om en kæmpe sø. Jeg blive 'høj', når vi laver dejlige ting med beboerne, og det syntes jeg faktisk, vi er gode til.
Gode til at se mulighederne for at komme afsted, trods et stort arbejdspres, og ikke de hænder vi syntes at kunne have brug for.

Efter aftensmaden deroppe, blev der tændt for fjernsynet og der var Hit med sangen. Så kunne jeg byde på til dans og 4 beboere fik en dans på skift.
De nyder, der er sjov og ballade og så få en svingom på en helt almindelig onsdag. Når vi var færdig med at danse, blev der klappet.

Jeg har smil på læberne og jeg er så glad. Det har bare været en rigtig dejlig arbejdsdag og jeg glæder mig allerede til imorgen, hvor jeg skal vække en af beboerne med fødselsdagsgaver.

6 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Jeg er bare slet ikke i tvivl om, at du er rigtig god til dit arbejde :-)

Husejer sagde ...

En sådan begejstring for ens arbejde er sjælden - hold fast i den ;)

Marianne's mening sagde ...

Anne: Om jeg er god; jeg kan bare rigtig godt lide de mennesker jeg er omkring. Og når gejsten er der, smitter det af til sjov og ballade :-)

Marianne's mening sagde ...

Husejer: Tænk det er mit første rigtige arbejde efter endt uddannelse og så er jeg så heldig. Der er selvfølgelig dage hvor det er hårdt og jeg glæder mig til fridage, men det er yderst sjældent jeg ikke gider på arbejde.

Jeg prøver at holde fast længe endnu :0)

Shabby in Town sagde ...

Men Marianne - du gør også dit til at det skal fungerer ikke kun for kolleagerne men også beboerne. Sådan en som dig ville jeg gerne have til at "passe" min Mathias - det er sikkert og vis.
Jeg bliver så varm når jeg læser dine beretninger fra dit arbejde. Du stempler ikke bare ind - for dig er det et sted du lægger din sjæl. Du ser muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg elsker dig for det.

Marianne's mening sagde ...

Marianne: Mange gange tak for dine fine og store ord. Jeg bliver meget rørt og glad for dem.
Jeg ville gerne passe din Mathias:-)
Det er bare ikke så meget der skal til I vores arbejde, de gør at der er fremskridt eller glæde og det smitter bare af. Jeg er bare så stolt af mit arbejde :-)