blog top

søndag den 4. januar 2009

Tak, nej Tak, Mange tak, Tusind tak til surprice...

Afsted i kulde og på glatte veje, tog jeg i går aftes til surprice fest.
Det er en speciel festform, sådan en overraskelsesfest. Der blev ringet, da de var tæt hjemmet, fødselsdagsbarnet og konen, og vi stod klar.

Lyset blev slukket, og der står man så. I mørke og drikke sin øl. Taler, og griner. Vi stod 20 voksne mennesker, der i mørket i over 10 minutter... det bliver tilsidst lidt underligt, at stå og tale ud i mørket, drikke øl og vente. Lave sjov, som vist kun min veninde og hendes kæreste syntes, var sjovt.

Endelig kommer bilen. Vi dukker os, er klar. Vi tre når lige at få luftet, hvad vi mon skal råde. Surprice? Overraskelse? Min nevø på 5 havde forslået BØH! Men inden vi overhovedet når at åbne munden, har kvinden på første række svagt pippet surprice, da fødselsdagsbarnet træder ind... Vi nåede det ikke. Nåede ikke at råbe med... måske var det fint nok, for fødselsdagsbarnet kom med et skrig, hun troede, der var indbrud!

Her er det, jeg får et billeder for mine øjne; Tænk om fødselsdagsbarnet i sin forskrækkelse havde lavet et kararte-cirkel-spark i luften og måske ramt en af gæsterne.... men det blev blot ved en tanke i mit hoved...

Inden jeg tog afsted, havde jeg en fornemmelse for denne fest. Jeg havde en fornemmelse, at denne surprice fest også var et skalkeskjul for at præsenterer mig for en mulig kæreste-kandidat.
Ham, den søde hunde ven. Ham, der er så sød. Han har eget hus, er god til hunde, løber, er så sød! Jeg vidste det, ham den søde var med til festen.
Ikke nok med det. En af deres andre kammerater var også med. Tømreren. Ham, der 1. juledag 2007 ville tæske en af mine kammerater, fordi min kammerat talte alt for meget med mig!
Sådan en kamp-udtagelse er ikke lige vejen til mit hjerte. Han forstod det vist ikke helt, for han sværmede rundt om bordet hele natten.
Jeg håber ikke, at det bliver en surprice for veninderne, at begge kandidater er afmeldte. Jeg takker nej tak, mange tak, tusind tak!

12 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

ahaha skalkeskjul OG surprice! Wuhuu!!

Men ellers ærgerligt da - med de der to potentialer dér . . ! Men sådan er det . . det skal ikke være nemt. ;D

fortsat god søndags fri. .

Nille sagde ...

Selvom det er gjort i den bedste mening, er det nu meget rart selv at vælge ;-) Ingen surprise i den retning, nej tak!

jensdrejer sagde ...

Jeg har aldrig været til sådan en surprise fest - tænk hvis de døde af skræk. Man kan jo godt blive så forskrækket at man får hjertestop.

Og hvad er det så lige der er galt med ham som du selv kalder "ham den søde"? Jeg kan godt forstå ham der tømmermanden - han lyder ikke særlig charmerende! Hvis han slår én i dag, så slår han på en anden i morgen og hvem ved hvem han så slår på i næste uge!

Men hvad er der galt med "ham den søde"? Ja, jeg spørger bare!

Marianne's mening sagde ...

Pedrsn: Jeg burde jo ikke klage... to stk, meeeennnnnn...

Hyg dig på denne søndag :0)

Marianne's mening sagde ...

Nille: Selvom det var den bedste mening, så takker jeg nej!
Jeg ved, de syntes, jeg er besværlig, men det er jo heldigvis mit problem ;0)

Jeg tror ikke helt, de ved, hvad jeg søger.
(mon jeg selv gøre det?!? ;0)

Marianne's mening sagde ...

Jens: Heldigvis vidste konen til kæresten, at vi var der, for ellers ville jeg ikke gøre det. For den ene af dem er gravid, og tænk om hun blev så forskrækket!

Tænk, om ham blev så bange, at man døde eller bare tissede i bukserne.
Nej tak, det er ikke min festform!

Og ham den søde. Jeg syntes ikke, han var særlig tiltrækkende, og nu ved jeg, at jeg kommer til at lyde krævende, besværlig... men han var alt for sød! Mænd, der er alt for søde, kan jeg ikke komme sammen med. Jeg ved ikke helt, om jeg kan forklare det, ellers kan jeg forklare det den 24.1 :0)
Ellers var han bare ikke min type, overhovedet ikke.

Og ham den anden, yt med ham!

Newyorkerbyheart sagde ...

Ah ja, det at blive "ført" sammen med nogen er ikke altid så dejligt, selvom det sikkert er godt ment. Det er rarest selv at finde sin udkårne :-)

Jeg tror jeg ville have tisset i bukserne af bare skræk - eller endnu værre - faldet død om på gulvet *S*. Godt din søster ikke er som mig :-D

Mange hilsner
Birthe

jensdrejer sagde ...

Jamen, kan du så ikke give "ham den søde" mit telefon nummer? Jaja, jeg formoder at han er lidt hetero, men det gør ikke noget. Jeg er ikke kræsen..... ;o)

Nej, okay, jeg kan godt forstå dig. Han har hund og du har kat - det duer altså bare ikke! *G*

Madame sagde ...

Sikke en herlig beskrivelse, Marianne! Jeg synes, det lyder frygteligt med sådan et surpriceparty. Tænk hvis det slet ike falder i god jord hos fødselsdagsbarnet ...

Marianne's mening sagde ...

Birthe: De mener det godt, men der kan jeg selv klare mig ;0)

Jeg vil heller ikke være vild med sådan en surprice fest. Det er ikke lige mig. Heldigvis vidste konen det, så hun vidste gode, der ikke var indbrud :0)
Jeg ville bliver så bange!

Marianne's mening sagde ...

Jens: Du må få hans nummer *G*
Hvis du kan lide, det alt for søde ;0)
Måske skulle jeg heller ikke være så kræsen ;0)
Men du har så ganske ret i det med hund og kat! Og har du ikke selv en kat... ;0) *G*

Marianne's mening sagde ...

Madame: Hendes kone vidste, at hun ville kunne lide det, men ikke mig! Nej tak!

Men det var en ganske sjov aften, at tænke tilbage på :0)