blog top

lørdag den 3. januar 2009

Træningsåret, der løb bort...

Et nyt år. Mange muligheder.
Jeg er påbegyndt en ny kalender. Nye muligheder. Jeg har allerede gode arrangementer skrevet ind. Allerede den 16. og den 24. i denne måned, er datoer, jeg ser frem til.
Nogle fødselsdage er fjernet andret komme til.
Jeg tænker træning ind. Jeg trænger vildt til at komme afsted og give den fuld gas. Det skulle have været i dag, men efter at have brugt den halve nat på at hoste og stemmen stadigvæk er hæs, så sprang jeg over. Dårlig start på det nye år, men jeg ved, at jeg nok skal få tage revanche.

Jeg tror, at jeg det sidste år i gennemsnittet har trænet cirka 3 timer ugen i hele året. Nogle uger meget mere, andre uger ingen timer.
Det er vel ok, for da jeg startede på mit fintess-projekt, så hadede jeg at svede. Jeg var måske ligefrem lidt tvær, da jeg skulle have lagt program. Jeg gik kun afsted for at træn ryg, for det er mit arbejdsområde typiske arbejdsskader.

Nu har det taget en anden vinkel. Specielt efter jeg er begyndt at bo alene, så har det været mit ultimative fristed for at gøre noget for mig, aktivt gøre noget for min krop.

Jeg er ikke tvær mere. Jeg nyder. Jeg går op i det. Indrømmer, at jeg gerne vil tabe lidt af den øgede vægt, men jeg ved også at muskler øger vægten.
Jeg skulle have målt mig, da jeg startede, for det er der resultatet kan ses. Men måske lige en 3-4 kilo...
Det er småting, og min familie syntes, det er en dum tanke. Jeg ved også med mig selv, at jeg ikke går 100 % ind for det, for det der slik og mad, kan jeg så godt lide.
Planen er dog nu at droppe slikket i hverdagene og sodavand, selv om det ikke er meget, jeg drikker, for så ved jeg, at det første kilo nok er væk.

I næste uge starter jeg... med træning og det der dropperi med slik ;0)

14 kommentarer:

Lotten sagde ...

Det svære er jo, at komme i gang med at træne - for når man først har fundet ud af, hvor godt man får det, bliver man jo mere eller mindre afhængig af det. Jeg synes, det er vildt imponerende, så god du er til at komme afsted til træning...

Hvis du vil have lidt opbakning i dit 'slikdropperi', kan du jo overveje at være med i projektet med de tolv vaner. Man bestemmer jo helt selv, hvor meget af det, man vil arbejde med...
http://allreiter.blogspot.com/2008/12/12-sunde-vaner.html

fisker sagde ...

Du har gjort en rigtig god indsats i det forgangne aar, og jeg er sikker paa, at den faar endnu mere gas i det nye :-)

Maaske skal vi dele online kalendere for motivationens skyld ;-)

Marianne's mening sagde ...

Lotten: Jeg er bare så glad for at komme afsted, for jeg har fundet gode og forskellige hold at gå på.

Jeg glæder mig til i næste uge, når jeg er mere frisk, at komme afsted igen.

Det kunne godt være, jeg vil være med. Det lyder som en god måde at komme i gang med dropning af slik. Jeg syntes ikke der lyder alt for frelst, og det kan jeg lide!
Jeg ser lige, om jeg kan få fat i bogen.

Tak for opmuntringen :0)

Marianne's mening sagde ...

Fisker: Jeg er også ganske tilfreds med indsatsen. Du er jo også kommet godt afsted!

Motivation er altid godt, og det får jeg meget ofte herinde. Derfor er det godt for mig at skrive, når jeg har været afsted. For selvfølgelig er det ikke altid lige sjovt at komme afsted.
Jeg har nydt dine opmuntringer, og dejligt at vi kan dele erfaringer og ros til hinanden. Så en fælles træningskalender kunne virkelig gøre os helt vilde, tror jeg ;0)

Grønlandsposten sagde ...

Godt gået Marianne! Jeg kan genkende det fra mig selv, skal lige sparkes i gang, og så kommer motivationen helt af sig selv. Mit motionsprojekt for 2009 blev sat i gang med en tur i svømmehallen i aftes. Rigtig godt træningår :-)

Shabby - Marianne sagde ...

jeg syntes at du er super sej og det er bedre at være vedholden end give den ultimo gas i begyndelsen :-)

Nille sagde ...

Du har virkelig optimeret træningen men især fået glæden for det! Det er nemlig så godt, når man kommer ud! Jeg ville ønske, at jeg havde én at træne med - for at få lidt gulerod... men måske jeg skulle skrive det i min kalender, så det bliver mere håndgribeligt.

Jeg var afsted i dag - men det er lang tid siden... med den bronkitis var det jo helt umuligt. Heldigvis er jeg kun forfalden til lakridser stort set! Sodavand er der i hvert fald aldrig i mit køleskab.

Anonym sagde ...

Øv, jeg får så dårlig samvittighed når jeg læser sådan et indlæg. Jeg burde også.... men problemet er jo nok bare at komme i gang, som du skriver! Jeg kan slet ikke overskue det.

Men jeg synes du er rigtig god og jeg er lidt misundelig!

Leif sagde ...

Du er altså bare super sej, Marianne!

Held og lykke med de nye udfordringer :)

Marianne's mening sagde ...

Grønlandsposten: Jeg skal lige være på toppen fysik, så er jeg er klar. Håber, det bliver i morgen.

Du er da ogsåkommet rigtig godt fra start!

Et rigtig godt træningsår til dig også :0)

Marianne's mening sagde ...

Shabby: Tak :0)
Jeg tror også, at det gælder om at holde ved og ikke køre surt i det.
Jeg tror, jeg vil prøve at holde det på tre timer om ugen, for at kunne lide det. Jeg har jo heldigvis mit fysisk krævende job, som også giver lidt motion. Men det kender du jo alt til :0)

Marianne's mening sagde ...

Nille: Jeg har måske bare fået det sat i system. Nu har jeg mange hold at vælge imellem, så det gøre det nemmere at finde hold, på de dage jeg kan.

Mine hold er blevet bedre efter spinning er kommet på, så er der noget for hele kroppen og konditionen.

Jeg kan bedst lide at gå alene, men det er måske fordi, jeg ofte kender nogle jeg 'kender' fra holdene. Jeg gider ikke alt for meget snak, men jeg kan godt følge det, at det måske vil være nemmere at komme afsted.
Måske vildet hjælpe at skrive det i kalenderen eller melde sig til en uge ad gangen?

Jeg syntes nu, at du er kommet afsted mange gange. Jeg syntes, du har lysten til at komme afsted, så må det bare passe med at helbredet kan holde til det.
Jeg har stadigvæk hals-problemer, så jeg overvejer om jeg kan imorgen...

Marianne's mening sagde ...

Jens: Det er ikke for at give dårlig samvittighed, jeg kender alt for godt det med ikke at komme afsted, selvom man gerne vil.

Jeg er måske bare heldig, at have fundet et godt sted at gå, at finde hold jeg er meget glade for at gå på, at finde den træningsform, som passer til mig.

Og så hjælper det på min gejst, at skrive om det. At dokumenterer det for mig selv, at jeg faktisk kommer afsted.

Jeg håber, at du når du er klar og kan overskue det, finder din motionsform :0)

Marianne's mening sagde ...

Leif: Tak for det! Og i lige måde ;0)

Jeg håber, det lykkes med mine små projekter. I aften skal slikket passes væk. Nu er det slut, for en ny uge begynder :0)