blog top

torsdag den 7. maj 2009

Om at Turde...

Når jeg har fortalt andre, at jeg skal til Madrid, spørger de, hvem jeg skal rejse med.

Alene, siger jeg, dog skal jeg mødes i lufthavnen med en fra Bruxelles, og så bliver vi hentet af hende fra Madrid, som vi skal bo hos.
Alle syntes, det lyder utroligt fedt.

Da jeg var ung, var jeg genert. Meget. Kunne finde på at takke nej til noget, hvis der kom andre, jeg ikke kendte. I dag er det anderledes.
Jeg tager til blogtræf, dog første gang med sommerfugle i maven, fester, hvor jeg måske kun kender en på forhånd, og rejser nu alene ned til en, som jeg aldrig har mødt i virkligheden, men jeg ved, vi får det sjovt sammen.

I kraft af mit job kan jeg heller ikke stå og være genert, der skal jeg være fremme i skoene og kunne tale med alle pårørende, samarbejdspartner, kommunen, læger osv. I kraft af naturlig udvikling og min uddannelse som pædagog, har jeg forandret mig til at turde. Heldigvis!

I dag skal jeg for første gang flyve alene, og det har jeg ikke tænkt på med frygt, men kun som et transportmiddel til at komme ned i lidt mere sol, end der lige nu er i København.

Kan I læse, jeg glæder mig rigtig meget :0)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja mon ikke jeg kan læse at du glæder dig...hav en rigtig god ferie og glæd dig over at turde :-)

Nille sagde ...

Jeg synes, at det er skønt, at du er bevidst om at du bryder de grænser! Jeg tror, at man kan en hel masse mere på arbejde - men det tog også mig noget tid at rejse langt alene... men når man først har gjort det - så er der ingen grænser ;-)

Kagekonen sagde ...

Rigtig god tur. Jeg glæder mig til at læse om jeres eventyr i det spanske.

Vi udvikler os alle (forhåbentligt) gennem hele livet, og at du du nu tør, viser vel også bare, at du er mere sikker på dig selv.

Lotten sagde ...

Jeg rejste jorden rundt alene som 20-21-årig - men jeg havde planlagt pitstops undervejs, hos mennesker jeg kendte, så jeg ikke var en fremmed hele tiden.
- man tror det måske ikke, men jeg har været så genert, da jeg var mindre, at jeg ikke turde tage telefonen, fordi det kunne være en, jeg ikke kendte (det var før vis-nummer)...
Men som Nille skriver, når man først har turdet én gang, så bliver næste gang meget lettere og grænserne nemmere at bryde.

Jeg synes du er sej og jeg forstår godt, du glæder dig til nogle dage i Madrid med Fisker og Nille. Jeg gad også godt... Du må hilse og give en krammer fra mig!

Klidmosteren sagde ...

Jeg må sige at dit mod er beundringsværdigt! Det er så sejt at du tør at rejse ud i det blå på den måde. Det kunne jeg godt lære lidt af.

God tur, jeg håber at I tre får en god oplevelse :-)

Glad hilsen
Malou

Newyorkerbyheart sagde ...

Det er fedt når man tør overskride sine grænser, så er det at man vokser som menneske :-)

Jeg var også genert som barn, men efter et job som annoncesælger (telefonisk), så kom jeg ligesom ud over det problem......

Hav' nu en FANTASTISK tur - få nogle fede oplevelser og noget GODT mad :-)

Knus
Birthe

Grønlandsposten sagde ...

Du er vist ikke den eneste, der har været så genert! Det evige omkvæd til samtlige forældresamtaler gennem hele min skoletid var, at jeg skulle begynde at åbne munden. Men det turde jeg ikke. Først da jeg tog til Berlin som au pair og skulle bo hos en helt fremmed familie som 20-årig, begyndte det at komme. Tror ikke ret mange den gang kunne forestille sig, at jeg skulle have en fremtid som guide!

Rigtig god tur og hils, gad godt rejse med længere sydover, men denne gang går turen ikke videre end Danmark.

Sifka sagde ...

Marianne, du er bare fantastisk, og jeg ved, at du får en dejlig tur. Og nu husker du lige at hilse rigtig mange gange. God tur, god ferie og god ide:)

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er det skønt at man kan bryde grænser og jeg har været meget som dig og hver grænse er altså stort. Men nu skal du jo være sammen med to meget herlige kvinder og jeg er sikker på at i får alle tiders tur. Hyg dig og hils dem....

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Er der slet ingen der er gaaet i panik over at du skal moedes med nogen der garanteret er internetbisser, der saelger dig til hvid slavehandel? Den plejer jeg at faa stukket, men jeg er heldigvis ligeglad, for jeg toer ogsaa! :)

Jeg kan se paa Pernilles blog at I havde en rigtig god tur. :)