blog top

mandag den 27. december 2010

Julen, der løb væk...

Julen er veloverstået. I familiens skød og i gode venners lag. Først i dag har jeg kunne slappe af med sofa og hygge. Det er stor-nydt.
Dog har der været tid til at gøre ting for mig. I den sidste uge er der kommet næste 50 km i benene. Det har været et helt fantastisk vejr at løbe i. Frostgraderne har ikke været at mærke, bare tøjet er i lag nok. I dag var det i snevejr jeg løb med min veninde. Helt smukt med hvide marker og haver.


(Tænk, at jeg skulle nyde så meget at løbe. Mig, der for et år siden ikke løb. Tænk, at jeg nyder så meget at løbe ude og følge naturen -mig, der elsker at være indenfor)

I dag var der nye 19 km, så efter sådan en tur og uge, er det super dejligt at kunne indtage sofaen med god samvittighed og bare slappe af. Mon ikke vi når nye 50 km i denne uge. Det er planen indtil videre.

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Wauw, hvor er det flot, at du løber så meget! Jeg elsker også at være ude, men synes, der er meget glat mange steder.

Marianne's mening sagde ...

Madame, der er glat en del steder, men vi er er heldigvis ikke faldet -endnu ; ) -og så advarer vi hinanden, når vi kan se glatte steder.

Men det er nogle gange med at holde tungen lige i munden.

Therese sagde ...

Hold da kjæften, hvor er du sej, tøs !!!

Marianne's mening sagde ...

Therese, der skal jo nogle kilometer i de ben, hvis mit mål med at besøge KBH i maj, sammen med alle de andre løbere, skal blive realistisk :-)