blog top

torsdag den 24. marts 2011

Mit nyeste crush...

Løbetræningen går godt. Dog har løbemakker fået skinnebensbetændelse, hvilket vil sige, den står på pause weekenden over.

Vi startede denne torsdag morgen med knap 22 km. Super dejlig fornemmelse, og helt utroligt at jeg nu kan klare det uden de store problemer.
Dog er det ikke rosenrødt det hele. Der er kommet et par ekstra kilo på kroppen, hvilket jeg slet ikke er tilfreds med.
Jeg har haft en crush på Nutella, og det må være slut. For jeg kan ikke administrerer forholdet til et skrabet bekendtskab, men tager hvad jeg kan få af fylde og smag.
Chokolade og slik har været tro følgesvende, for når jeg nu løber så meget, har jeg da godt kunne spise lidt... men sådan hænger det så ikke sammen.
Jeg har sluttet dagen af med en spinningstime, så nu har samvittigheden det lidt bedre. I morgen tidlig skal fedtprocenten måles, jeg tror ikke jeg bliver glad...


4 kommentarer:

Ida sagde ...

Det er utrolig så hurtigt det går, at komme op i kilometer. Selv er jeg halvvejs i mit løbeprogram og løb 6 km forleden, - selvom jeg faktisk kun skulle have løbet 5.

Og selv om jeg havde lovet mig selv en "sukkerfri periode" så faldt jeg i for et par uger siden, og er ikke rigtig kommet "op" igen...

Efter weekenden må det være slut, men først efter. For weekenden byder på søsterbesøg og fødselsdag, og så må der altså både rødvin, slik, chokolade og kager til.

Marlene sagde ...

Nutella - hævner sig. Hæ hæ

Marianne's mening sagde ...

Ida, Du er kommet stærk igen med løbet! Det er så godt gået.

Fra i morgen... så er det slut med de søde sager i hverdagen. Men jeg ved, det bliver en kamp. Der skulle gerne en tre kilo af.

Vi må stå sammen. Efter weekenden er det slut. Men først efetr weekenden ;-)

Marianne's mening sagde ...

Marlene, og jeg købte endda to store glas i Tyskland. Nu er det ene givet væk.

Når nu håndbold landsholdet spiser nutella og det smager så godt, hvorfor feder det så?

-men kun det ene er givet væk ;-)