blog top

torsdag den 7. april 2011

Klar til en ny dag...

I går tog pusten fra mig. På den gode måde. Travl travl travl dag i praktik. Hjem. Købe ind og gøre rent. Da træningstimen skulle begynde sad jeg i min sofa. Med mad ude fra byen. Jeg var smadret. I stedet for træning, tog jeg en prøve i at lytte til mig selv og min krop og høre, hvad den gerne ville.
Kroppen -og sofaen vandt.

I dag er jeg frisk. Klar til en ny dag. I dag står den på træning. Det ved jeg allerede nu. Jeg glæder mig allerede.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg mener helt seriøst, at man burde lytte noget mere til sin krop og sine egne indre tanker. Men det tror jeg de fleste er rigtig dårlige til, fordi vi lever i en støjfyldt verden, hvor der sjældent er tid eller lejlighed til den slags introspektive betragtninger.

Dernæst er jeg sikker på, at du har fortjent en fridag fra træning! :-D

Marianne's mening sagde ...

Jens, Vi er helt enige i, at vi skal lytte til vores krop. Jeg mener selv, jeg er god til det, men pludselig bliver det for meget, og så viser det sig, at jeg ikke lyttede godt nok efter.
Jeg burde blive bedre til at slukke for alt elektronik og bare være mig -jeg øver mig endnu... specielt med iPhone, hvor jeg kan tjekke i tide og utide.

Og det var skønt med fri fra træning. Nu har jeg haft 5 dage mere fri og nu trænger jeg virkelig til at komme i gang igen.