blog top

søndag den 8. maj 2011

Copenhagen Marathon 2011...

Om 14 dage løber jeg rundt i de københavnske gader. 42,2 km. Alene. Mig, mit hoved og mine ben. Min løbemakker er desværre ude. Skinnebensbetændelse ha sat hende ud. 2 måneders pause, skal hun se frem til.

Men jeg tager afsted. Jeg er klar. Tror jeg. En tur på 27 km med overskud er prøvet. Ligeledes er en tur på 30 km med krise fra næsten første kilomet også overstået. Det var hårdt! Men jeg kom igennem.
Jeg er glad for mine erfaringer med den gode tur, men også med krise-turen. Fordi den bevidste for mig, at jeg kan. Kan klare det mentalt alene. At jeg har styrken, men også en stædighed.
Om 14 dage. Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad jeg går ind til, og det er stadigvæk med en ydmyghed, for der er 14 dage, hvor jeg bare ingen skader eller overanstrengelse må få.
Jeg stopper nu med spinningstræning, men fortsætter med Flow. Ellers er det små turer med løb og interval. De sidste 14 dage skal være rolige.


Jeg afprøver energidrik, gel og løbetøj. Løber med væskebælte, plejer hudafskrabninger fra pulsur og vabler på tæer. Ser billeder herfra, og får altså lidt kriller i maven.
Tænk, jeg skal være med.
Jeg håber at gennemføre, det er det største mål. Næste mål er om det kan blive omkring 4,5 time. Nu må jeg se.
Om 14 dage...

4 kommentarer:

Therese sagde ...

Ihhh, hvor er det altså spændende :-)

Marianne's mening sagde ...

Therese, Ja, det bliver det! Helt vildt spændende :-)

Fisker & Fernández sagde ...

Jeg ved, at du kan gennemføre! Du er jo en dedikeret og ikke mindst sej sports diva :-P

Marianne's mening sagde ...

Fisker, jeg håber inderligt at du får ret. Ret i at jeg gennemfører det. Ellers er det noget af et nederlag, at have gjort 'reklame' for det ;-)

Håber I hygger med bedsteforældre og de nyder barnebarnet. Men mon ikke :-)