blog top

fredag den 16. marts 2007

Rynker og blomster

Disse billeder tog jeg forleden dag, da solen bare skinnede ind i min lejlighed. Jeg nød det.
Jeg har lige været ude og købe nye blomster. Jeg nyder at have flotte blomster med dejlige farver. Det minder mig om, at foråret er på vej. Dog siger de i tv, at vejret ikke vil byde på sol, men regn og sne...
Duften af friske blomster er så dejlig at gå i møde.
I går var jeg i Matas for at købe en ny ansigtscreme. Det fik jeg købt og fik også en ansigtsbehandling med god håndmassage. En pludselig indskydelse, og tænk de lige havde en tid. Jeg er vild med at ligge og slappe af og blive nusset om, men er ikke vild med at de prøver at prakke en masse produkter bagefter.

Damen der gav behandling var noget rystet over, at jeg ikke brugte creme til aldringstegn
( hun sagde ikke rynker) da jeg allerede er 31 år. Jeg skal skynde mig at komme igang; jeg er vist allerede forsent på den. Rynkerne er allerede om hjørnet.

MEN så er det jeg tænker, og mener at rynker er pæne. At rynker fortæller historie på godt og ondt.
Tænker jeg bare sådan, da jeg endnu ikke har rynker?

Jeg synte smilerynker er så fine, og har ikke noget imod at jeg vil få 'aldringstegn'.
Så det ender vist bare med at jeg bruger dagcreme og ikke øjencreme eller andet der får min historie og alder til at gemme sig.

2 kommentarer:

Natmaleren sagde ...

Nej du er ikke den eneste der tænker i de baner omkring rynker.
Jeg har altid synes at rynker er med til at give personlighed, og da jeg selv også er i begyndende rynkealder, så syns jeg faktisk det er lidt spændende at se hvordan de sætter sig:-)
Cremer i lange baner kan ikke udviske aldringstegn, de kan stramme det yderste hudlag op, men aldrig trænge dybt ned og arbejde nedefra.

Marianne's mening sagde ...

natmaleren- Jeg tror også jeg holder mig til den naturlige gang med rynker og må se tiden an. De kommer og skal være velkommen. Det lyder som en god ide, at se det spændende i, hvor rynker sætter sig.