Jeg er ved at lave menu til min og min lillesøsters fødselsdag. Græsk Yoghurt med sirup og blåbær Rør æg Blødkogte æg Økologisk Bacon Pølser Baked beans Oliven fra Spanien Lufttørret røget skinke Chorizo pølse Ansjoser på brød Amerikanske pandekager med ahorn sirup Hjemmelavet nutella Syltetøj Økologisk ost Spansk ost Økologisk smør Frugt, ananas, banan, jordbær, vindruer Brød, Croissanter, Rugbrød Brownies m. is Juice Varm kakao med fløde Kaffe
Vi slår vores fødselsdage sammen i år. Det er første gang i 29 år det sker, trods der kun er fem dage imellem.
I år skal det prøves, og det sker med en traditionel brunch.
Menuen ser sådan ud indtil videre...
Spansk cava
tirsdag den 19. maj 2009
Forslag...
Menu:
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
19 kommentarer:
Det lyder SUPER lækkert, mon jeg må komme med? ;-)
Knus
Birthe
Birthe: Tak :0)
Tror du ikke de kan blive mæt?! ;0)
Jeg elsker at forberede, købe ind og få gæster.
Nu kan de snart komme. Og en fra eller til, du kommer da bare ;0)
Te?
Super lækkert:-)
Anne: Der er ingen tedrikkere. Kun kaffe ;0)
Ellers havde jeg tænkt på denne her:http://www.dr.dk/DR2/Annemad/Opskrifter/Opskrifter_2008/uds_5/20080923100538.htm
Dejligt, at det lyder lækkert :0)
Er du fuldstændig bindegal? Det lyder helt vildt lækkert. Og det er jo lige præcis sådan man laver en rigtig brunch - der skal bestemt ikke mangle noget. Alligevel manglede jeg faktisk én ting på din liste: baked beans. Jeg ved godt at der er nogen som ikke kan lide det, men jeg elsker baked beans.
GODT Jens: Beaked beans mangler da! Havde tænkt på dem, men glemt dem :0)
Mon jeg mangler andet? Jeg håber, de vil nyde det. Det er faktisk dagen efter en stor familiefest, så mon ikke alle er sultne efter en brunch :0)
Det lyder helt perfekt! Hvad med et glas champagne til? Eller spansk Cava ;-)
Det bliver en rigtig festdag ser det ud til!
Nille: Det var måske en god ide at starte dagen med. Kold boblende væske :0)
Jeg glæder mig til at få gæster :0D
De bliver propmætte - og mig gæt er, at I får MASSER i overskud :-)
Men på den anden side, sidder i længe nok, kan det være at resterne også forsvinder ;-)
Mimosa: champagne og appelsinjuice er jo en klassiker på det amerikanske brunchbord ( kan også serveres som "virgin" danskvand og juice) - ihvert fald i min familie, hvor enhver lejlighed til at drikke champagne bliver udnyttet - uanset tidspunktet.
Hvis det var i min amerikanske familie ville der også være "Eggs benedict" på bordet, men du har jo æg, så du er dækket ind :-)
Uhm, det lyder godt nok lækkert! Gæsterne går i hvert fald ikke sultne derfra! Rigtig god fornøjelse med både forberedelserne og selve dagen :-)
nøj... sikke en fest I får, og ondt i maven hvis I skal smage det hele ;o)
Intet mangler - bortset fra mig :-)
Jeg bliver helt sulten...
Birthe: Jeg er faktisk kommet i tvivl om jeg vil serverer spansk cava. Min familie er vist ikke så god til det, men måske din udgave med juice og danskvand. Den tror jeg, måske det bliver.
Jeg tror også, der bliver mad nok, men håber også, de vil nyde den i lang tid, så der småspises hele tide :0)
Grønlandsposten: Tak, det er nemlig begge dele jeg glæder mig til. Forberedelsen og at have gæster :0)
Kagekonen: Jeg håber, at kunne smage det hele, og at de andre gider. Der skal ikke mangle noget :0)
Shabby: Du kommer skam bare forbi :0)
Fisker: Og jeg håber min familie er sultne, når de kommer ;0)
Send en kommentar