blog top

tirsdag den 19. maj 2009

Forslag...

Jeg er ved at lave menu til min og min lillesøsters fødselsdag.
Vi slår vores fødselsdage sammen i år. Det er første gang i 29 år det sker, trods der kun er fem dage imellem.
I år skal det prøves, og det sker med en traditionel brunch.
Menuen ser sådan ud indtil videre...

Menu:
Spansk cava

Græsk Yoghurt med sirup og blåbær

Rør æg

Blødkogte æg

Økologisk Bacon

Pølser

Baked beans

Oliven fra Spanien

Lufttørret røget skinke

Chorizo pølse

Ansjoser på brød

Amerikanske pandekager med ahorn sirup

Hjemmelavet nutella

Syltetøj

Økologisk ost

Spansk ost

Økologisk smør

Frugt, ananas, banan, jordbær, vindruer

Brød, Croissanter, Rugbrød

Brownies m. is

Juice

Varm kakao med fløde

Kaffe

Hvordan lyder det? Mangler der mon noget?

19 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder SUPER lækkert, mon jeg må komme med? ;-)

Knus
Birthe

Marianne sagde ...

Birthe: Tak :0)
Tror du ikke de kan blive mæt?! ;0)

Jeg elsker at forberede, købe ind og få gæster.
Nu kan de snart komme. Og en fra eller til, du kommer da bare ;0)

Anonym sagde ...

Te?
Super lækkert:-)

Marianne sagde ...

Anne: Der er ingen tedrikkere. Kun kaffe ;0)
Ellers havde jeg tænkt på denne her:http://www.dr.dk/DR2/Annemad/Opskrifter/Opskrifter_2008/uds_5/20080923100538.htm

Dejligt, at det lyder lækkert :0)

Anonym sagde ...

Er du fuldstændig bindegal? Det lyder helt vildt lækkert. Og det er jo lige præcis sådan man laver en rigtig brunch - der skal bestemt ikke mangle noget. Alligevel manglede jeg faktisk én ting på din liste: baked beans. Jeg ved godt at der er nogen som ikke kan lide det, men jeg elsker baked beans.

Marianne sagde ...

GODT Jens: Beaked beans mangler da! Havde tænkt på dem, men glemt dem :0)

Mon jeg mangler andet? Jeg håber, de vil nyde det. Det er faktisk dagen efter en stor familiefest, så mon ikke alle er sultne efter en brunch :0)

Nille sagde ...

Det lyder helt perfekt! Hvad med et glas champagne til? Eller spansk Cava ;-)

Det bliver en rigtig festdag ser det ud til!

Marianne sagde ...

Nille: Det var måske en god ide at starte dagen med. Kold boblende væske :0)

Jeg glæder mig til at få gæster :0D

Anonym sagde ...

De bliver propmætte - og mig gæt er, at I får MASSER i overskud :-)

Men på den anden side, sidder i længe nok, kan det være at resterne også forsvinder ;-)

Anonym sagde ...

Mimosa: champagne og appelsinjuice er jo en klassiker på det amerikanske brunchbord ( kan også serveres som "virgin" danskvand og juice) - ihvert fald i min familie, hvor enhver lejlighed til at drikke champagne bliver udnyttet - uanset tidspunktet.
Hvis det var i min amerikanske familie ville der også være "Eggs benedict" på bordet, men du har jo æg, så du er dækket ind :-)

Grønlandsposten sagde ...

Uhm, det lyder godt nok lækkert! Gæsterne går i hvert fald ikke sultne derfra! Rigtig god fornøjelse med både forberedelserne og selve dagen :-)

Kagekonen sagde ...

nøj... sikke en fest I får, og ondt i maven hvis I skal smage det hele ;o)

Marianne sagde ...

Intet mangler - bortset fra mig :-)

fisker sagde ...

Jeg bliver helt sulten...

Marianne sagde ...

Birthe: Jeg er faktisk kommet i tvivl om jeg vil serverer spansk cava. Min familie er vist ikke så god til det, men måske din udgave med juice og danskvand. Den tror jeg, måske det bliver.

Jeg tror også, der bliver mad nok, men håber også, de vil nyde den i lang tid, så der småspises hele tide :0)

Marianne sagde ...

Grønlandsposten: Tak, det er nemlig begge dele jeg glæder mig til. Forberedelsen og at have gæster :0)

Marianne sagde ...

Kagekonen: Jeg håber, at kunne smage det hele, og at de andre gider. Der skal ikke mangle noget :0)

Marianne sagde ...

Shabby: Du kommer skam bare forbi :0)

Marianne sagde ...

Fisker: Og jeg håber min familie er sultne, når de kommer ;0)